Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet-e terhes a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e terhes a barátnőm?

Figyelt kérdés
Szoval csajommal együttvoltam kb 6 hete és lehetséges hogy kevés ondo belékerült viszont ez nembiztos, ugyanakkor havija 5 napot késett de kb normális mennyiségben és erőshasfájásokkal de megjött,terhessegi teszt negativ van esély rá h mégis terhes legyen?Amikor eggyutt voltunk az egy es fel hettel azutan volt h megjott volna az azelotti menszesze.Szegeny most is nagyon fel pedig szerintem nem lehet hogy terhes legyen
2010. febr. 6. 19:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
mégis h kerult ondo a huvelyebe? tudod, szoktak védekezni is.
2010. febr. 6. 19:55
 2/24 A kérdező kommentje:
amugy az csak előondó volt és azért kerult mert baleset volt:D
2010. febr. 6. 19:56
 3/24 anonim ***** válasza:
előváladék, igen, attól is lehet terhes. miért nem vett be 72 oras tabit? azt az ilyen esetekre találták ki. mostmár kár sirni.
2010. febr. 6. 19:58
 4/24 anonim ***** válasza:
ja, én a helyedben nem raknék ekkora smiley-t. az abortusz 30000 ft, és ez csak a pénz. hol van még az, amit lelkileg kell fizetni.
2010. febr. 6. 19:58
 5/24 A kérdező kommentje:
figyu,azelott mar bevett egyet egy masik alkalommal s azt nem lehet szedni csak 1gyszer felevente..s amugy me gmint mondtam...menszesze megjott es a terhesegi teszt is negativ
2010. febr. 6. 19:59
 6/24 anonim ***** válasza:

Minek tippelni?Menjen el egy orvoshoz és ő megmondja biztosra.Ha terhes,akkor úgysem úszhatja meg a dokit és végre vége lenne az álmatlan éjszakáknak,menjen el és biztosat fog tudni.Egyébként ritka esetekben lehet vérzés terhesség mellett is,szóval ez nem megnyugtatás,hogy volt mensije.

Ha ezt most "megúsztátok" akkor remélem tanultatok az esetből és tudjátok,hogy a megszakítás nem életbiztosítás,védekezzetek rendesen!

2010. febr. 6. 19:59
 7/24 anonim ***** válasza:
van olyan, aki vérzik a terhessége alatt, a környezetemből 2 példát is tudok mondani, a teszt meg tévedhet. menjen el orvoshoz.
2010. febr. 6. 20:00
 8/24 anonim ***** válasza:
ja, és amugy volt ovszer?
2010. febr. 6. 20:00
 9/24 A kérdező kommentje:
nem megszakitas volt,be sem dugtam csak kicsit odacsuszott de nem ment be de szerinte odajutott egy par csepp elovaladek
2010. febr. 6. 20:02
 10/24 A kérdező kommentje:
volt ovszer,ez a kis baki veletlenul tortent,nem baszas kozben
2010. febr. 6. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!