Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nem bírja a gumit. Hogy oldjuk meg?
Szóval az a baj, hogy egyszerűen képtelen benne "jól teljesíteni", ami nyilván mindkettőnknek kellemetlen, főleg neki. Sok fajtát próbáltunk már, nem vált be semmilyen eddig. Már dokihoz is elment, de egészsügyileg nincs baj.
Hogyan segíthetnénk a problémán? Igyekszem én is türelmes lenni és megértő, de jó lenne megoldani ezt a dolgot.
bocsi, előző vagyok, kihagytam, hogy a pesszárium nem hormonos, spermiciddel együtt szokták alkalmazni ezt is.
tényleg csak ezt vagy pharmatexet tudtok használni..
#12 mivel a pharmatex önmagában semmit sem ér, csak kiegészítésnek jó pl. megszakításos vagy pesszárium mellé.
nem kérek kioktatást, de mi megszakítást alkalmazunk már kb fél éve, nem volt semmi baleset. viszont fontolgatom én is, hogy emellé legalább a termékeny napokon használjak pharmatexet is, de ugye annak van egy keserű íze, szóval szopás/nyalás szex közben vagy után már nem nagyon lehet.. erről valakinek tapasztalat?
A megszakításos módszer a barátodon múlik, minden egyéb módszer inkább rajtad.
A párommal megszakításos védekezést használunk naptár módszerrel kiegészítve már egy jó ideje. Vannak alapszabályok amiket szigorúan be kell tartani és a termékeny napok esetén a "franciázást" javasolom, de van más megoldás is...
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!