Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex fogamzásgátlót használtunk és a barátom elment bennem, lehetek terhes?
Ezt csak azert kerdezem mert most olvastam hogy sokaknak igy jott ossze a baba
17/L
Ezt most nem értem....
ez nem arra van h megvedjen a nem kívánt terhességtol?
Ismered a Pearl-indexet? Azt mutatja meg, hogy 100 nőből hány esik teherbe az adott fogamzásgátló módszer mellett. Sajnos az ilyen és ehhez hasonló készítményeknek elég magas a Pearl-indexe, de reméljük, hogy ennek ellenére nálatok nem lesz baba.
Mikor kell megjönnie a következő mensesednek? Nem ijesztgetni akarlak, de én mindenképpen csinálnék tesztet, csak azért, hogy megnyugodjak.
22N
De arra van, hogy megakadályozza a nem kívánt terhességet. Azonban minden készítménynek van egy hibahatára, és módszerenként változik, hogy mennyi ez a határ. Ennek a meghatározására szolgál a peral index, ami azt mutatja meg, hogy 100 nőből 1 év alatt hány lesz terhes az adott módszert alkalmazva.
Ez a spermicidek esetén (amilyen a pharmatex is) elég magas (kb. 20).
Szóval az óvszerhez vagy a tabihoz viszonyítva igen magas a rizikó a terhességre...
Ha nem akarsz babát, válassz valami megbízhatóbb módszert, vagy kombináld valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!