Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell a fogamzásgátló mellett más védekezési módszer az 1. hónapban?
Figyelt kérdés
Kérlek ne a tájékoztatót másoljátok be, személyes véleményt kérek. Az orvosom azt mondta kell még az 1. hónapban nem hormonális védekezés, de nem szeretnék :D Nagyon fontos?2008. aug. 19. 16:31
1/7 anonim válasza:
Hát ha a dokid azt mondta akkor nem ártana betartani!Attól is függhet milyen gyógyszert szedsz!Én milligestet szedek és mi nem védekeztünk mással mellette,mondjuk így is volt 2hét szünetünk mert közben meg is volt ugye,meg pecsételő vérzésem is volt tehát mire szeretkezni tudtunk már bőven védett voltam!De ha a mensid első napjától fogod szedni a gyógyszert akkor már védeni fog mire elmúlik a vérzésed
2/7 A kérdező kommentje:
Én Tri-regolt szedek, és a menzeszem 5. napjától kezdem szedni mert azt mondta a nőgyógyászom. Már csak 10 szem és elfogy az 1. levél. :) és köszönöm a választ
2008. aug. 19. 16:42
3/7 anonim válasza:
Sztem 2 hétig még használj valamit , és utána már szabadon lehet.Persze csak ha pontosan szeded:) amugy jobban megéri várni két hetet , mint rögtön védekezés nélkül csinálni és esetlegesen baba...:)
4/7 anonim válasza:
Ha a dokid azt mondta, akkor ahhoz tartsd magad, mert itt majd mindenki össze-vissza fog írogatni, hogy "ki kell várni, nem kell kivárni az egy hónapot" stb... (CSak zárójelben jegyzem meg, korszerűbb tablettát is felírhatott volna, mert jelenleg ez a legelavultabb!)
5/7 A kérdező kommentje:
Attól hogy régi még lehet jó! És nekem semmi bajom tőle.
2008. aug. 19. 16:55
6/7 anonim válasza:
Hát én is csak rosszat hallottam eddig róla! Vannak már jobbak!
7/7 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdésem, hogy jó-e vagy sem! Nekem egyéb okok miatt amúgy is magas hormontartalmú tabletta kell, tehát ezen ne lovagoljunk.pont.
2008. aug. 19. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!