Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség vagy csak a stressz? SOS!
Figyelt kérdés
Második hónapja szedek fogamzásgátlót (Mirabella), és az utóbbi pár napban jelentkeztek olyan tünetek, amik az első levél beszedésénél nem. Mellfeszülés, alhasi fájdalmak, bal oldalon szúr az alhasam(kb mint az ovulációkor, csak tartósan). Már napok óta fennáll ez az állapot. A gyógyszert minden nap pontosan szedtem, egy szem sem maradt ki, és már csak 3 szem van hátra belőle. Ugyanakkor nemsokára vizsgáim lesznek, és stresszelek is... Szerintetek akkor terhes vagyok, vagy sem? Csináltam egy tesztet még 3 nappal ezelőtt, de lehet hogy az korai volt? Mert az negatívot mutatott, de azóta is tart a fájdalom. Nagyon félek, mert korábban nem voltak ilyen tüneteim. bármi tanácsnak örülnék :(2015. jan. 8. 16:06
11/11 A kérdező kommentje:
Ma megjött, szóval azt hiszem megnyugodhatok!! :)
2015. jan. 14. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!