Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség vagy csak a stressz? SOS!
Figyelt kérdés
Második hónapja szedek fogamzásgátlót (Mirabella), és az utóbbi pár napban jelentkeztek olyan tünetek, amik az első levél beszedésénél nem. Mellfeszülés, alhasi fájdalmak, bal oldalon szúr az alhasam(kb mint az ovulációkor, csak tartósan). Már napok óta fennáll ez az állapot. A gyógyszert minden nap pontosan szedtem, egy szem sem maradt ki, és már csak 3 szem van hátra belőle. Ugyanakkor nemsokára vizsgáim lesznek, és stresszelek is... Szerintetek akkor terhes vagyok, vagy sem? Csináltam egy tesztet még 3 nappal ezelőtt, de lehet hogy az korai volt? Mert az negatívot mutatott, de azóta is tart a fájdalom. Nagyon félek, mert korábban nem voltak ilyen tüneteim. bármi tanácsnak örülnék :(2015. jan. 8. 16:06
1/11 anonim válasza:
ismételd meg a tesztet és ha negativ akkor szerintem a stresztől vagy a gyogyszertől
2/11 anonim válasza:
Ne aggódj , ez a fogamzàsgàtló mellékhatàsa . Valakinek egyből jelentkeznek valalkinek soha de olyanokis vannak hogy 1-2 vagy 3hónap utàn jönnek ki a mellékhatàsok. Minden szervezet màs ne aggódj. Viszont biztos ami biztos és hogy ne legyél tiszta ideg csinàlj tesztet+egy kérdés :hàny napja.hâny szemet vettél be miutàn gumi nélkül szeretkeztek?
3/11 A kérdező kommentje:
Utoljára január 2-án voltunk együtt, belém élvezett. A tünetek úgy kb január 4-én jelentek meg. Azóta is minden nap bevettem a gyógyszert.
2015. jan. 8. 16:47
4/11 anonim válasza:
2án voltatok együtt,szóval még semmilyen terhességi tüneted nem jelentkezhet.... január 16-án tudsz tesztelni,és sajnos a reménykedésen kívül nem tudsz mást tenni.Igen,lehet hogy terhesség lesz ebből és már lehet a beágyazódás történik épp
5/11 anonim válasza:
utolsó vagyok: de mivel szeded a fog.gátlót,ezért kizárt a terhesség :)
6/11 anonim válasza:
Igaza van az egyik vàlaszolónap 2 nap alatt nem jelentkezhetnek a terhességi tünetek
7/11 anonim válasza:
lehet, h csak mellékhatás.Nekem is csak a 3. levél után kezdődtek
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ha a beágyazódás történne, elvileg az ellen is véd a gyógyszer, nem? Ergó nem történhet meg, de attól még érezhetem? :/
2015. jan. 8. 21:09
9/11 anonim válasza:
az egész folyamattól véd a gyógyszer.
Lehet tényleg csak mellékhatás. Ha nem múlik, menj el a dokihoz, és kérdezd meg, mit gondol.
10/11 anonim válasza:
Nos mi a helyzet tudod már ? Lesz baba vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!