Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a jó a kirántós módszerben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó a kirántós módszerben?

Figyelt kérdés
sztem nem a legélvezetesebb, h vki a legjobbkor veszi. pl. ha engem, lány létemre vki félbeszakitana az orgazmuskor, akkor total pipa lennek. meg nem is biztonságos.
2010. febr. 5. 00:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Én írtam, hogy allergiás vagyok a latexra és a csak a drágább gumit tudnám megvenni.Szóval nálam csak ez a módszer lehetséges, egy tartós kapcsolatban.Sajna én a tablettára rosszul reagáltam, mert évekig tartott amíg helyre jöttem amikor abbahagytam.Na most ha ezt a gumit venném ami jó nekem,akkor van, hogy havi 20.000 lenne és úgy més orálisan le tudnámm izgatni a páromat,mert van, hogy a számba élvez és nem jó a gumis pénisz íze.Mondjuk én amúgy is úgy vagyok vele, hogy úgyis akkor jön a baba amikor akar.Hisz voltak már véletlenek, hogy valaki tabit szedett, vagy gumival védekezett, mégis terhes lett.És persze vannak azok akik semmi védekezés nélkül nem tudnak teherbe esni.Szóval ebben a mai világban semmit sem lehet biztosra venni.
2010. febr. 5. 11:51
 22/31 A kérdező kommentje:
jó, persze, semmit. de azért kisebb az esélye ha védekezel, mint ha nem. és a pharmatex se jön be? amugy hany eves vagy, h ennyire nem gond a baba?
2010. febr. 5. 11:55
 23/31 anonim ***** válasza:
fogamzásgátló tabletta, vagy gumi, a többi védekezési módszer szart sem ér, max a szerencsén múlik..., de ezt alap, a pénisznek van már alapból is váladéka ami nem az ondó, de tartalmaz spermákat, tehát ha nem is élvez beléd akkor is lehet gyerek, de ezt a szüleid is elmondhatják.
2010. febr. 5. 14:33
 24/31 A kérdező kommentje:
utolsó, igen, én ezt mind tudom. tablettazok, soha nem is próbáltam tabletta, vagy gumi nelkul.
2010. febr. 5. 15:39
 25/31 anonim ***** válasza:
az hogy ingyen van. meg hogy növeli a népességet.
2010. febr. 5. 16:33
 26/31 anonim ***** válasza:
persze h nem jó, mert nem biztonságos. viszont egy időben barátommal így védekeztünk hüvelykúp mellett, és semmi bajom nem volt vele, mert én fél perccel hamarabb mentem el mindig, mint ő, és utána vette ki. szóval elég jól egymásra hangolódtunk, pedig nem csináltuk sok ideig, kb 1 hónapig...
2010. febr. 5. 16:45
 27/31 anonim ***** válasza:
Én beteg lettem a tabitól, a gumira meg allergiás vagyok. Ezeket a hüvelyben oldódó krémeket meg nem merem használni, mert még mindig inkább vegye ki, mint hogy nem jól védjen az a krém. Nekünk már évek óta bejött,több barátnőm is így csinálja a párjával és nekik sincs gond. 19/L
2010. febr. 5. 16:46
 28/31 A kérdező kommentje:
hat, nekem is több baratnőm igy csinalta, aztan kettőnek abortuszra kellett mennie. :S ennyire megéri? utolsó, félsz a krémtől, de csak igy simán nem??
2010. febr. 5. 18:30
 29/31 anonim ***** válasza:
Én mondjuk tablettát szedek, de igy is megszakítjuk, egyrészt azért mint előttem mondtak már, mert a párom nem szeret "bennem elmenni", másrészt meg valahogy engem is megnyugtat, és nem aggódom feleslegesen minden hónapban. Amúgy, meg lehet úgy oldani, hogy jó legyen nő létére is az embernek, csak előbb kell elmenned mint a másik, gyakorlás kérdése :)
2010. febr. 5. 21:53
 30/31 anonim ***** válasza:
16:46 vagyok. Nem simán csináljuk, sztem az lenne a sima ha bennem menne el. De kiveszi előtt. És nem is teszi vissza már utána. Szerencsére nekünk úgy van, hogy megvárja amíg nekem jó, aztán megy el ő, nem sokkal utánam. Én nem reklámozom, meg nem is mondom senkinek, hogy így csinálja. Az, hogy terhesek lettek, lehet, hogy nem vette ki időben. Tudom, hogy az előváladéktól is lehet teherbe esni, de nekünk nem jött össze eddig. Szerencsére, de nem sok esélyt látok, hogy össze jönne, ha ennyi évig nem volt semmi.
2010. febr. 6. 01:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!