Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő aki szintén nem szed fogamzásgátlót és nem is akar?
Szia! Én sok évig szedtem 3 éve nem szedem és soha nem is fogok már szedni, nem bírja a szervezetem és a libidómat is teljesen tönkretette.
Amúgy meg úgy vagyok vele, hogy a férfiaknak is van már fogamzásgátló gyógyszer, ezenkívűl sterilizáltathatja is magát. Miért mindig a nő szenvedjen?
Nem tudom a 14-es miért szedte ennyi ideig, csak a saját példámról tudok nyilatkozni. Nekem sosem mondta meg a nőgyógyász hogy azért van állandóan folyásom, mert gyógyszert szedek. Helyette méhszájsebet emlegetett, meg túl sok cukros ételt és gyakoribb nőgyógyászati kontrollt javasolt. Magán orvos volt úgyhogy hittem neki és szépen vándorolt a pénzem a zsebébe.
Egészen addig hittem neki amíg el nem tűnt a libidóm a legújabb úttörőnek kikiáltott Harmonet fogamzásgátlótól. Elmentem egy másik nőgyógyászhoz mert épp a szabadságát töltötte valahol a dokim, aki nagyképűen az arcomba vágta hogy ja, az normális a hormonális fogamzásgátlóknál hogy lecsökkentik a nemi vágyat, vagy mint az esetemben megszûntetik.
Majdnem ráment a házasságom!
Soha többé nem fogok semmi ilyet használni, csak óvszert és a lányomat is erre bíztatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!