Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes lehetek? Vagy más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek? Vagy más lehet a dolgok hátterében?

Figyelt kérdés
Ez a 3. Nap h felvagyok puffadva,nem igazán megy a nagy dolog. Folyton álmos vagyok, tegnap 10kor keltem,de 1kor már nem bírtam tovább,majdnem 4 ig aludtam. A hét elején kicsit vérezgettem rózsaszíneset,de elmúlt hamar. Most is csak azért nem alszom,mert kínoz a gyomorsav :( a fura az egészben, h fogamzásgátlót szedek,rendszerességet elég jól be is tartom.
2015. jan. 3. 00:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Fingjál egy jó nagyot és nem lesz gond.
2015. jan. 3. 00:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Bárcsak tudnék :-D
2015. jan. 3. 00:34
 3/9 anonim ***** válasza:
velem is ez a helyzet :/ milyen gyógyszert szedsz? volt hogy elfelejtetted bevenni?
2015. jan. 3. 01:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Corenelle-t szedek, néha fordult elő pár órás késés,de 12 órán belül volt bőven. Te milyet szedsz?
2015. jan. 3. 01:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Nézd, ha meg akarsz nyugodni, akkor vegyél egy tesztet. Ennél biztosabb módja nem nagyon van a dolognak. De fogamzásgátló tabletta mellett kétlem hogy teherbe estél volna (bár mint mindenre, erre is van esély a leírás alapján). Lehet hogy nem jót ettél, ami lassan ürül ki belőled. Lehet nyombélfekély, vagy egyéb gyomorpanasz. Az enerváltságot okozhatja az idő.
2015. jan. 3. 01:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ha 1 hét mulva sem javulok,akkor tesz telek majd, de remélem addigra le cseng ez a dolog..
2015. jan. 3. 01:30
 7/9 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Belarát szedek nekem sajnos volt hogy elfelejtettem.

2015. jan. 3. 01:44
 8/9 A kérdező kommentje:
És tesztelsz majd?
2015. jan. 3. 11:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Nőgyógyászhoz megyek mert eddig 24napból 20 véreztem(nagyon kicsit) és bajt érzek.. Tesztet majd ha mondja :/
2015. jan. 3. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!