Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Escapelle (72 órás) után késik. Lehetek terhes?
December 6-án voltam együtt a párommal, amikor megtörtént a baleset. Ez a ciklusom 8. napján történt. Még aznap délután bevettem az Escapelle nevű 72 órásat. a gyógyszer bevétele után 6-7. napon volt valamennyi vérzésem.
a rendes menstruációmat december 27-re vártam, de azóta sem jött meg.
Valószínű, hogy baj történt?
Jó hamar bevetted, így nagyon kicsi az esély, hogy mégis teherbe estél. Ez egy lórúgás hormon, nem meglepő, ha utána nem úgy jön meg, mint vártad. Mivel már késik a mensid és jó sok idő eltelt az eset óta, egész nyugodtan tesztelj egyet! Biztosan nincs baj, de egy teszt megnyugtatna szerintem.
30/N
nálunk is történt baleset, szakadt a gumi...
én 8órán belül bevettem. Mégis megijedtem mert 24-e helyett 28-án jött meg!
Rendesen kitolta...
Nyugodj meg, mivel időben vetted be nem lehet baj, de ha nem nyugszol meg csinálj tesztet
Én 1 napra rá vettem be ugyan ezt a gyógyszert és késett 2-3 napot utána.
20/N
Velem ugyanez a helyzet. Nálunk a baleset a ciklusom 6. vagy 7. napján történt pontosan 12 óra múlva bevettem az Escapellet. Mindez december elején történt. Kb. 3 nap múlva elkezdtem vérezni,ez tartott úgy 4 napig,de tudtam,hogy nem menstruációs vérzés,nem olyan volt. Most már 9. napja,hogy késik a menstruációm.
Elhiheted,én is elég nyugtalan vagyok. De még várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!