Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a barátommal. Végig kell szednem a fogamzásgátlót, h védett legyek, vagy abbahagyhatom most?
Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 19:51
2/8 anonim válasza:
A levelet mindenképpen szedd végig. Nem a védettség miatt fontos, hanem hogy a hormonháztartásodat kevésbé terheld meg. Lehet, hogy így is össze fog kavarodni.
3/8 anonim válasza:
Jobb ha végig szeded.Ne borítsd fel a hormonháztartásod még jobban,mert utána össze vissza fog megjönni.Szóval szerintem szedd be végig!!
4/8 anonim válasza:
szedd végig, nem halsz bele csak nem cseszed szét a rendszert.
5/8 anonim válasza:
szed végig igen, nemtom miért is akarják sokan azonnal abbahagyni:S
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat! azért szeretném abbahagyni mert midig is gyűlöltem a tabit, már csak a tudat miatt is,h gyógyszer, meg mesterséges hormon..
ezért is gondoltam ,h egy kis gyógyszerszünetet tartok.
2010. febr. 4. 20:01
7/8 anonim válasza:
szerintem ne feltétlenül az alapján dönts, amit itt írnak,nem vagyunk orvosok,mindenképpen menj el a nőgyógyászodhoz,és tőle kérdezd meg,az a biztos :)
8/8 anonim válasza:
mi az hogy végig? meg mi az hogy szünetet? a megkezdett levelet kell végigszedned aztán abbahagyhatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!