Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónapja szedek Tri Regolt. Amióta szedem óriási a libidóm, létezik hogy a gyógyszer mellékhatása?
Figyelt kérdés
Illetve,tegnap vettem be a második levél 1. Szemét,ezután 5-6 órával a barátom belém élvezett.A betegtájék. Azt írja,hogy 7nap után védett vagyok,akkor tuti nem lesz baj? Tegnap múlt el a havim is,ha ez befolyásolja.:)2015. jan. 1. 23:33
1/12 anonim válasza:
1 hónapja szeded, 7 nap után védett vagy. Ennyit tudunk mi is róla.
2/12 A kérdező kommentje:
jó,igazad van.félős vagyok.megy a zöld:)
2015. jan. 1. 23:43
3/12 anonim válasza:
hülyék vagytok, még simán teherbe eshetsz, menj patikába 48 órás tablettáér!
4/12 A kérdező kommentje:
Miért eshetek? Már rég véd a tabletta:)
2015. jan. 1. 23:51
5/12 anonim válasza:
menszesz után egy hétig még ne !
ezt jelenti az az egy hét után védett vagy te idióta!
6/12 A kérdező kommentje:
Most vagy én vagyok az álmos vagy te.
Én már túl vagyok egy levélen,és legeslegelső szemet is a havim első napján szedtem be az előző hónapban. Ilyenkor elvileg 7 nap után már véd.megvártam míg elfogy az első levél,megjött rendesen,és tegnap elmúlt,így tegnap folytattam a 2 levéllel. Emlékszem,hogy a dokim is aztmondta régen,hogy az első levelet biztonság kedveert birjam ki,utana mehet minden.:) azthittem ti megnyugtattok.
2015. jan. 2. 00:00
7/12 anonim válasza:
Már pedig én úgy tudom, hogy menszesz után még várni kell a szexxel 1 hetet, úgy a biztos, aztán mehet gumi nélkül.
Barátnőmtől tudom..
8/12 anonim válasza:
A hét nap után védett vagy, pontosan erre tér ki, nem az első leveles cuccra, ami kb 25 napos! Azt ajánlom kislány menj el gyorsan patikába azért a cuccért még nem futsz ki az időből, és legközelebb a piroska után még egy hétig (7 nap után védett vagy/ CSAK 7 NAP UTÁN LESZEL VÉDETT!!!) húzzatok gumit..
9/12 A kérdező kommentje:
Felhívtam a dokim,aztmondta nekem van igazam:)
2015. jan. 2. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!