Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan h vki gyógyszer szedése mellett rendesen menstruál és mégis terhes?
Előfordul,de a terheségnek vannak egyéb tünetei.Elmesélem az én esetemet.
Tabit szedtem x éve.Nem volt semmi rendellenes a hónapban,beszedtem mikor kellett,talán 1 vagy 2 szem nem sikeredett a szokott időben.
1,mielőtt megjött kicsit fájtak a melleim,fel is figyeltem rá,hiszen nekem ez nem szokott mensi közben történni.Nem tulajdonítottam neki különösebb jelet.
2,ott volt az a folyton "mindjárt megjön" érzés.A mensi lezajlott,igaz kicsit kevesebb volt,mint a korábbi hónapokban,de volt már ilyen korábban is.De utána is megmaradt a mindjárt megjön érzés.
3,fáradt voltam,sosem tudtam eleget aludni.Nem vagyok egy nagy alvó kb 7-8 órát alszom egy éjjel,de gond nélkül tudtam volna napi 12-15 órát is aludni.Itt már gyanakodtam,h valami nincs rendben,de az ősszel szokásos vitaminhiányt okoltam érte.
4,többször volt hőemelkedésem,amit szintén valami őszi kornak ítéltem.
Elmeséltem édesanyámnak,és ő kapásból azt kérdezte "Ugye nem vagy terhes?"Nevetve mondtam,h tabit szedek,meg is jött,mi kell még?
Másnap reggel rosszul lettem.1-1 erélyesebb illatra bizony vad öklendezés fogott el.No itt megijedtem,2,5 héttel voltunk a mensi után.Csak nem anyának van igaza???Vettem egy tesztet,és bizony elég volt neki,h ránézzen a pisire,már pozitívat mutatott...Azóta a kis szökevény 16 hónapos...
Az én esetem nagyon egyedi és igazán ritka.A doki is csodálkozott,h rendesen szedett tabi mellett,amit nem akkor kezdtem szedni,csak így teherbe lehet esni.De mondta,h 100%os védelem nincs,így én azon kevesek közé tartozom,akik ezt elmondhatják magukról.Éljen-éljen.Kb 10000 1 max 2 ilyen ember van.Szóval ezen ne parázz,szedd rendesen a gyógyszert,és ha nagyon aggódsz akkor húzzatok gumit amíg el tudod engedni a nem kívánt terhességtől való rettegésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!