Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy gyógyszer mellett ilyen kevés legyen a vérzésem?
Most szedem 10.hónapja a Dienille fog.gátlót.Múlt hónap előtt kimaradt a vérzésem,múlt hónapban megjött(kb.2 napig tartott.). Ebben a hónapban szombaton "megjött" de szó szerint 2 csepp volt.A hasam sem fájt,semmi.
Terhesség gondolom ( remélem ) nincs,percre pontosan szedem a gyógyszert,antibiotikumot sem ettem,sem más ami miatt nem hatna...
Tudom hogy gyógyszer mellett kevés a vérzés mennyiség,na de ennyire?
Egy teszt nem ártana, bár ha 3 hónapos terhes lennél, vszínűleg már feltűnt volna.
Viszont ennyire azért nem kellene lecsökkennie a vérzésnek. Vissza kellene menni az orvoshoz.
én is így vagyok vele. anno sem tartott sokáig (max. 5 nap és erősnek sem volt mondható), de 3-4 hónapja azt figyeltem meg, h alig van. Ha tampont használok, akkor a mini akár 8 órán át is simán bent maradhatna. Annyiból örülök ennek, h valószínűleg sose fogok átázni, de azért kicsit "ijesztő", h ennyire kevés van.:S 18L
egyébként én 11 hónapja szedek gestomixet és előtte mirabellát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!