Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Rosszul szedtem be a gyógyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul szedtem be a gyógyszert. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lyndinette20-at szedek. Sajnos a keddi helyett a hétfőivel kezdtem a levelet. Ezt azonban nem vettem észre.. csak a második héten, hogy hopp.. csütörtök van, én meg a szerdait veszem be. Ezért azt hittem, hogy valamikor kimaradt egy szem. Azonban 4 napja, mikor kellett volna, hogy maradjon egy.. észrevettem, hogy nincs több.. Ekkor jöttem rá, hogy mi a bibi.. :(( Ettől még a gyógyszer hatott, igaz?? Azt tudom, hogy így minden tolódni fog egy napot.. de rendszerint a 3. vagy 4. napon megszokott jönni.. de most semmi ilyen érzésem nincs.. :(( Félnem kell? Vagy nincs okom rá??
2010. febr. 4. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
az a tabi 1 fazisu? ha igen, akkor nem gond, h felcserelted. de ha nem vagy nyugodt, akkor itt meg tudod kérdezni. www.orvostudakozo.hu
2010. febr. 4. 16:47
 2/4 anonim ***** válasza:

azok a hétfő kedd szerda csütörtök stb azért vannak rajta h megkönnyítség az ellenőrzést szedést közben.

ha kedden kezded el szedni a hétfői bogyót, semmi bajod nem lesz, mindegyik tablettában ugyanaz a hatóanyag van. a lényeg h beszedj 21 db-ot belőlük, de tökmindegy h hétfőn a hétfőit, vagy éppen a péntekit veszed be.

ha egyfázisú akkor akár össze vissza is szedhetéd, úgyértem h pénteken a hétfőit, kedden a vasárnapőit, stbstb. mindegyikben ugyanaz a hatóanyag van, a napszakok csak a segítség kedvéért vannak ott.

ha beszedtél egymás után 21 szemet, nemlesz semmi baj. az a lényeg.

2010. febr. 4. 16:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha csak összekeverted és nem az adott napit szedted be, nincs gond - totál ugyanaz van mindegyikben, a napok csak segítségként vannak ráírva. De amit utána írtál, nem értem... kellett volna maradnia még egynek, de nem maradt? Akkor nem lehet hogy egyel többet vettél be inkább? Ha egyet kihagytál volna, maradnia kellett volna. Tényleg nem értem:S
2010. febr. 4. 17:50
 4/4 A kérdező kommentje:

'Ezért azt hittem, hogy valamikor kimaradt egy szem.'

:)

2010. febr. 4. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!