Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hányszor lehet bevenni és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor lehet bevenni és ebben az esetben ajánlott-e?

Figyelt kérdés

Két hete (15-én) használtam már az Escapelle-t (eseményutáni), mert elszakadt a gumi. Akkor későn vettük észre, egy csomó cucc ki is folyt belőlem, bár a párom még nem ment el. Abba is hagytuk akkor.

Most megint elszakadt a gumi (ez most piros durex volt). Nem folyt belőlem semmi, elég hamar is történt (közel sem jártunk még a végéhez).

Egy menstruációs cikluson belül hányszor lehet bevenni eseményutáni tablettát?

Az előző barátommal több, mint egy évig megszakítással védekeztünk, kevesebb részt gumival és nem volt probléma (sosem szakadt el! és a megszakításból sem volt probléma).

Nem is szeretnék eseményutánit szedni ilyen gyakran (ezek után majd rendes fogamzásgátló tablettát szeretnék szedni).

Tehát a kérdés: egy cikluson belül hányszor lehet eseményutánit bevenni? Kell-e? Előváladékot sem vettem észre, semmit, annyira hamar történt a szakadás (az előző alkalommal, ott volt cucc bőven).

(nem vagyok tini, csak peches)

2014. dec. 29. 17:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Ennyi idő elteltével nem veheted be sajnos. Viszont nézhetnétek kicsit nagyobb gumit is.
2014. dec. 29. 17:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Ma szakadt el? Mert akkor holnap irány a nőgyógyász.
2014. dec. 29. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!