Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anál szexhez ajánlott a gumi?
Az, hogy "csokis lesz a rudi" nem zavar, inkább a fogamzásgátlásos része érdekelne. Ha pl. beleélvezek a fenéklyukába, akkor lehet-e veszélyes, ha esetlegesen lefolyik vagy ilyenek. Továbbá még annyi, hogy az anál szex egy lánynak mennyire okoz örömöt (itt nem arra gondolok h fáj neki ha szarul csináljuk, stb...)?
Értelmes válaszokat pls. Fontos lenne.
17/F (szűz) majdnem fél éves kapcsolatban
Hat ha mindketten szuzek vagytok, es egybol analozni szeretnetek, akkor "you are going to have a bad time"! xD
Csatlakozok az elottem szolokhoz, te kis gcibutuska!
Rendben, buta vagyok. Ezért jöttem ide. Hogy tanácsot kérjek. Nem azért, hogy egyből beolts, gcibutázz aztán ne mondj semmit. Köszönöm az értelmes és tartalmas kommentet az összes olyan fsznak, aki nem írt semmi segítő szándékút. Kpjátok be... Az oltogatás az megy, de hogy utána el is magyarázzuk, az már nem...
Légy szíves akkor magyarázzátok el a dolgot, hogy mi miért jó vagy nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!