Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szexhez ajánlott a gumi óvszer?
Figyelt kérdés
Én meg a pasim nagyon szeretjük az anális szexet. Egyenlőre nincs szóban a gyerek. Ezért teszem fel ezt a kérdést, hogy ajánlatos-e a gumi az anális szexhez. Ha nem, akkor sok pénzt takaríthatnánk meg.2013. aug. 25. 22:35
2/10 anonim válasza:
nem nem az mert análisan elvileg nem lehetsz terhes.:)
3/10 anonim válasza:
Csak ha nem szeretnél prosztatafertőzést.
4/10 Sir Sarcasm válasza:
Ha nem akartok fertőzést akkor erősen ajánlott.
6/10 anonim válasza:
CSak ha nem akartok csokis rudat.
7/10 anonim válasza:
Igen, ajánlott!!!
Egy erős beöntés sem pucol ki minden bacit. De ti tudjátok...
8/10 anonim válasza:
Nem annyira drága az óvszer. Az análishoz nem is kell jó minőségű ott úgy se lesz gond ha szakad. Illetve pl vaterán van nagyon olcsón mégis valódi jó minőség csak megbízható eladótól vegyetek.
9/10 anonim válasza:
Ajánlani ajánlott a fertőzések elkerülése miatt. Mi néha használunk, néha nem, előtte tisztálkodunk, én beöntést nem szoktam alkalmazni.
27/N
10/10 anonim válasza:
egyáltalán nem ajánlott mert az a rész nem fog nedvesedni és gondolom nem hiányzik neked hogy benned maradjon a gumi darabjai és esetleg több darabban keljen ki szedetni orvossal a higénia nagyon fontos és 100°%os tisztaságot nem lehet el érni de ha óvatosak vagytok baj nem történhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!