Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Anál szexhez ajánlott a gumi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anál szexhez ajánlott a gumi?

Figyelt kérdés

Az, hogy "csokis lesz a rudi" nem zavar, inkább a fogamzásgátlásos része érdekelne. Ha pl. beleélvezek a fenéklyukába, akkor lehet-e veszélyes, ha esetlegesen lefolyik vagy ilyenek. Továbbá még annyi, hogy az anál szex egy lánynak mennyire okoz örömöt (itt nem arra gondolok h fáj neki ha szarul csináljuk, stb...)?

Értelmes válaszokat pls. Fontos lenne.

17/F (szűz) majdnem fél éves kapcsolatban

2014. dec. 27. 21:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
troll314csa köszönöm a választ, igazán rendes vagy :)
2014. dec. 27. 22:03
 12/21 anonim ***** válasza:
Höhöjjj, mikor a 14 évesek énöl dugira készülnek....
2014. dec. 27. 23:08
 13/21 anonim ***** válasza:
Ajánlott,pláne,ha megkívántok mást is utána
2014. dec. 28. 02:47
 14/21 Joe.38 ***** válasza:
Gumi? Análhoz? Nehogy terhes legyen a lány? Ne viccelj. Feleségemmel pont ezért nyomjuk análba mert az természetes fogamzás gátló Gyógyszart nem kell szednie. Vegyvédelmit meg nekem sem kell felvenni. Ott lehet élvezni bátran!
2014. dec. 28. 10:35
 15/21 A kérdező kommentje:
A végbél ugye sérülékenyebb, minta hüvely. Szóval csak óvatosan, nehogy fölszakítsam, vagy valami ilyesmi?
2014. dec. 28. 11:05
 16/21 anonim ***** válasza:

"Szóval csak óvatosan, nehogy fölszakítsam, vagy valami ilyesmi?"

Te csavo. Miert nem olvasod el a belinkelt cikket? Majd legkozelebb amikor furdesz, probald feldugni magadnak a kisujjad, majd filozz el azon, hogy a baratnod vajon hagyni/birni fogja-e a farkad!

2014. dec. 28. 16:59
 17/21 anonim ***** válasza:
recés a tecskelőd mint a macskának?
2014. dec. 28. 19:13
 18/21 anonim ***** válasza:
Arra vigyáz, hogy ne ejakuálj megtermékenyitett petesejteket, csak sima g e c i t. És ha mégis, ne szakitsd át a végbél falát, mert ha ott megreked akkor beágyazódhat, s máris kész a zigóta.
2014. dec. 29. 22:51
 19/21 anonim ***** válasza:
izé magzatot akartam irni. a lényeg, hogy zigótát ne ejakuálj. ez az első!
2014. dec. 29. 22:52
 20/21 anonim ***** válasza:

Ezért szeretem a gyk-t :D mikor ilyen kérdéseket találok mindig jobb lesz a napom. Ha jártál volna biológia órára, akkor tudnád, hogy a terhesség csak akkor jöhet létre, ha a hímivarsejt találkozik a petesejttel. És mivel a petesejthez a hüvelyen keresztül vezet út, ezért az anál során esélytelen a nemkívánt terhesség. Másrészt, mint azt te is tudod, ennek ellenére ajánlott a gumi, mivel bármilyen fertőzést elkaphatsz.

De ha szűz vagy, akkor szerintem ne ezzel kezdd. Ha a csaj is az akkot meg pláne ne. Jah és akkor is fáj, ha jól csinálod.

Mindenesetre én azt tanácsolom, hogy előbb lapozgasd még azt a viológia könyvet! Sok olyan információ van benne, amit hasznosíthatsz m3g. Bár ha mindenki ezt tenné, akkor nem lennének ilyen "jó" kérdések. Így tovább!

2014. dec. 29. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!