Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretnék felíratni fogamzásgátlót, akkor a hozzá szükséges vérvétel (mindenképp szeretnék) plusz költség lenne?
biztos nem pluszköltség, mert háziorvos írja vagyis az ingyé van. márha kell vérvétel nem vagyok nő, de magára vérvételre negyedévenként járok.
figyelj nem tudom mit néznek a véredben de én teljes laborpapírt úgy kapom meg hogy hétfőn leveszik a vért és akár már kedden mehetek érte.
Először megyek, és azért írtam így mert 3 barátnőm szed gyógyszert és elmondásuk szerint egyik se csináltatott vérvételt.
Ha lehet tb-re akkor jó, mert valahol azt olvastam hogy nem támogatja.
Köszi :)
mindenképp kellett hogy csináljanak nekik is. talán rosszul emlékeznek vagy egy korábbi vizsgálatból, amihez szintén kellett ez az adat, már megállapították ami szükséges a tabletta felírásához.
nem tudom pontosan milyen értéket néznek, csak azt, hogy ez egy állandó dolog. szóval ha egyszer ezt kimutatják, akkor már többet nem kell. valószínűleg így történhetett a barátnőiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!