Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van itt olyan aki, vmilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki, vmilyen oknál fogva abba kellett hagynia a fogamzásgátló szedését? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
Nekem most 1 hónap szünet van, mert az előző gyógyszer gyenge volt már és 1 hónap múlva kapok másikat :S
2010. febr. 3. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Igen,nekem:s Viszeres lett a lábam és fájt is... :-(
2010. febr. 3. 18:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Hogy derült ki, hogy gyenge? Milyen tünetek voltak?
2010. febr. 3. 19:15
 3/8 A kérdező kommentje:
közti vérzések voltak...
2010. febr. 3. 21:53
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Teljesen eltűnt a libidóm, már undorodtam a szex gondolatától. Mióta abbahagytam, sokat javult a helyzet.

A másik mellékhatás: depressziós tünetek.

2010. febr. 4. 07:56
 5/8 anonim ***** válasza:
híztam vagy 10 kilót :S ahogy letettem visszafogytam :D 19/L
2010. febr. 5. 00:49
 6/8 anonim ***** válasza:

en hiztam tole

baratnom trombozist kapott

2010. febr. 6. 17:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Én még nem hagytam abba, de már rég abba kellett volna hagynom...20 kg háj jött fel rám, 1 hónapban 1x ha megkívánom a szexet, tiszta sötétkék hajszáleresek a lábaim, a melleim vörös foltosak és fájnak is. Volt még rengeteg mellékhatás, de elmúltak, kb 1 év után. pl. állandó haspuffadás, szélgörcsök, hányinger, fejfájás, ragyák. Csak azért nem hagyom abba, mert a ciklusom össze-vissza kavarodna (magától nem állt be sajnos 1 évtized után sem), újra erős görcsökkel szenvednék mensikor. Nameg persze volt párszor baleset a gumival, gyereket meg semmiképp nem akarok, így marad a gyogyi, az a legbiztonságosabb.
2010. febr. 7. 20:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem bírta a szervezetem. Terhességi tüneteim voltak, és erős hasi görcsök kínoztak. Borzalmasan éreztem magam.

Fél év után hagytam abba.

2010. febr. 7. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!