Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok egy kapcsolatban mennyi időnek kell eltelnie, hogy fogamzásgátlót kezdjetek szedni?
Már 2 hónapja együtt vagyunk és nagyon unom az óvszert, szeretném ha végre áttérne a barátnőm fogamzásgátló, hogy például beleélvezhessek és simán hogy ne kelljen óvszert húznom.
Nektek 2 hónap elég egy kapcsolatban, hogy fogamzásgátlót kezdjetek szedni?
Vagy ti mennyi idő után kezdenétek el?
Nem szednék semennyi idő után, nem tenném magam tönkre.
Nekem jó pl a megszakításos, meg követem a ciklust, mikor van peteérés, komoly kapcsolatban ha nem azok a napok vannak, bent hagyhatja.
De gyógyszerezni biztos nem fogok.
Gondolj a barátnődre is, ne csak magadra.
1. és 2.:
De akkor az óvszer nélküli szex lehetséges nálatok, igaz? (Illetve az 1. írta, hogy neki igen.)
3:Bár fiatal vagyok és egy kézen megszámolható partnerem volt még, de ha ez lenne az ára azt elfogadnám.
4: Király!
Hát én kapásból úgy fél évet mondtam volna, de lassú típus vagyok, és én magam nem szedek és nem is szednék.
Mivel a jelenlegi párommal nagyon régóta ismertük egymást mielőtt összejöttünk és megvolt a bizalom, nem óvszereztünk sokat (csak az első pár alkalommal), utána áttértünk hüvelyen belüli spermaölő kúpra. Ez viszont gyengébb védelmet ad, mint a gyógyszer vagy az óvszer, úgyhogy csak azoknak ajánlom jó szívvel, akiknél nem katasztrófa, ha becsúszik a baba. Nálunk minden meglenne hozzá, csak még halasztanánk kicsit a bébi-projektet.
9:
Ez még meg sem fordult a fejemben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!