Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbe lehet esni, az elő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe lehet esni, az elő nedvektől, ami a sperma előtt van közvetlen?

Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 13:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
elmesélném neked, h anyukam igy " védekezett " 1 baratjaval, és nem lett terhes. aztan amikor meg akart gyereket, sehogy se jött össze. kiedrült, h az egyik petevezetékével volt gond, és majdnem azt mondhatták rá, h meddő. aztan sok műtét után mégis megszülettem. szóval a lényeg, h nem szabad bizni a megszakitásos " módszerben ". miért nem védekeztek máshogy? nagy gond lenne a baba?
2010. febr. 3. 16:31
 12/15 anonim ***** válasza:
és még annyit csak, h 2 baratnőm ilyen " módszer " mellett ment abortuszra. ugyh, ha semmiképpen se kell gyerek, akkor vagy gumi, vagy tabi.
2010. febr. 3. 16:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Sem én sem a csajom nem szeretné tablettával károsítani a szervezetét. A gumit utáljuk, és hűséges párkapcsolatban, amikor nem alkalmi kapcsolatokban meg egyéjszakás kalandokban él az ember, nem is tartjuk szükségesnek. (Futó kalanddal én sem feküdnék le, csak gumival, szóval nem azt akarom mondani, hogy a gumi baromság.)

A baba nem volna nagy gond, sőt, egy-két éven belül tervbe is van véve.

Amúgy elgondolkodtató, amit írtál, pláne, hogy ő már mással is védekezett így, és én is mással is. Nem örülnék neki, ha személyünkben egymásra talált volna két terméketlen ember, mert nagyon szeretnénk gyereket.

2010. febr. 3. 16:53
 14/15 anonim ***** válasza:
remélem is, h nem vagytok terméketlenek, de nem választottátok a legmegbizhatóbb módszert. talán kombinálhatnátok pharmatex-el.
2010. febr. 3. 16:59
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi ezt a sok hasznos választ,és örülök,hogy végre pasik is tudnak és vélaszolnak,hogy őket is érdekli ez az oldal és téma körök!!(Mostanában kicsit lájtosabbra vettük a témát,amúgy meg azt mondta a férjem hogy én egy szadó vadmacska vagyok,lehet ezért nem foglalkoztam a váladékkal,majd meg próbálunk előbb kiszálni kelenföldön,gumit nem szeretjük,tablettárol sok rosszat hálottam így nem merek szedni!)Köszi mindenkinek!Szép estét!Jó volt dumcsizni!Egy csajszi!!
2010. febr. 3. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!