Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbe lehet esni, az elő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe lehet esni, az elő nedvektől, ami a sperma előtt van közvetlen?

Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 13:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2010. febr. 3. 13:52
 2/15 anonim ***** válasza:
igen. lehet. azt nem érzi a pasi.
2010. febr. 3. 13:52
 3/15 anonim ***** válasza:
Sajnos igen,de elég kevés esély van rá,ezért kell védekezni.
2010. febr. 3. 14:00
 4/15 anonim ***** válasza:
Kicsi az esély de igen teherbe lehet esni! Ezért is kell védekezni gumival . Miért kicsi ? Azért mert 1 petesejtet 20 millio himivarsejt közül csak 1 termékenyit meg .. nah most arra az esély hogy az előváladékban benne lessz az az eggy aki kibirja minnden megpróbáltatást és eljut a petesejthez ahoz szerencse kell. De van esély rá védekezz!
2010. febr. 3. 14:01
 5/15 anonim ***** válasza:
utolsó, igen, csak az a gond, h az előváladékban se csak 1 van. :S
2010. febr. 3. 14:02
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!Szép napot mindenkinek!Azt hiszem most megyek és veszek egy tesztet,nem gondoltam volna,mostantól még jobban fogunk vigyázni!
2010. febr. 3. 14:03
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
jaj, ne már.. miért nem lehet védekezni? amugy 2 hét után ér vmit a teszt. most semmit. esetleg bevehetnél 72 orasat. ha biztosra akarsz menni.
2010. febr. 3. 14:05
 8/15 anonim ***** válasza:
9%
Igen, teherbe lehet esni. Főleg, hogy az előnedvben vannak a legéletképesebb spermiumok.
2010. febr. 3. 14:06
 9/15 A kérdező kommentje:
Férjnél vagyok és a párommal heti 5 alkalommal vagyunk együtt,most lehet ki nevettek de eddig nem vettem észre az elő nedveit,vagy csak nem foglalkoztam vele mert nem volt annyi,de mostanában elég sok van neki,és kicsit meg ilyedtem,hogy mi van ha,gondoltam itt bisztos vannak nálam okossabb emberek akik többet tudnak mint én,és két napja szét durrannak a melleim a menstruációm nem lehet mert két hete volt!És köszönöm még egyszer a válaszokat!Szép napot!!
2010. febr. 3. 14:58
 10/15 anonim ***** válasza:

Én ahol csak olvastam erről, mindenütt azt írták, hogy tartalmazHAT spermiumot az előváladék, ezért kell vele vigyázni, de ha jobban utánanéztek és -gondoltok, megtudhatjátok/rájöhettek, hogy ez inkább csak akkor igaz, ha ejakulálás után nem sokkal újabb aktus kezdődik. De ha két dugás között már elmegy a pasi pisilni, már kimossa a vizelet a húgycsövet és a benne maradt ondót. Szóval szerintem igen kicsi az esélye, hogy napi egy szex mellet vagy akár csak 8-12 óra múlva még legyenek vígan ficánkoló, az előző szexből származó spermiumok az újonnan bugyogó előváladékban. Azt is olvastam, hogy az előváladékot egy külön szerv, a Cooper-mirigy termeli, tehát nem a prosztata, ahol a spermiumok vivőanyagának egy része termelődik. Szóval nem tudom...

Amúgy, ha az ember már egy kissé fejlettebb fokán van a szexualitásnak meg a saját testének az ismeretében, akkor igenis érzi, mikor termelődik és jön előváladék, sőt azt is tudja, hogyan lehet erőteljesebben kiváltani.

És még valami: nekem elég sok előváladék jön, és a csajommal már több mint egy éve gumi nélkül csináljuk, kirántásos módszerrel (mindketten így szeretjük, de még soha nem esett teherbe. Persze, lehet, hogy én nemzőképtelen vagyok vagy ő meddő.

2010. febr. 3. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!