Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy a sperma képes a női hüvelybe bemászni? (bőv. Lent)
Szóval azt az elején szögezzük le, hogy én ebben nem hiszek, csak hallottam róla..
Azt mondta nekem valaki, hogy ha rá élvez a fiú a lány combjára például, akkor a sperma elkezd arra mászni/ bemászni a női hüvelybe, mert az olyan illatot áraszt, ami a spermákat oda vonzza.
Ez az egész igaz vagy sem?
persze, hogy igaz. mit gondolsz, miért van olyan sok nem várt terhesség, meg abortusz?
egyébként nem tudom, hogy tudod-e, de nagyon vigyázz a lányokkal, mert vannak olyan szülők, akik puncikoboldot raknak a lányuk nunijába, hogy amíg el nem érik a 18 éves kort, ne veszíthessék el a szüzességüket. ha akkor cserkészed be a lompost, amikor épp ébren van a puncikobold, simán leharapja a kuksidat.
szóval nem.. tudtam, hogy jó nagy f@szság, mivel még sose hallottam róla.. elvileg nőgyógyász mondta neki.
Köszi mindenkinek! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!