Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fiúk! Ti mit szólnátok hozzá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit szólnátok hozzá ha a barátnőtök ezzel állna elő?

Figyelt kérdés
A barátommal már régebb óta vagyunk együtt gumival védekezünk ,de egyszer már említette ,h nem szereti a gumit. Elmenntem orvoshoz felírt gyógyszert csak mielőtt kiváltom megszeretném beszélni a párommal. Ti örülnétek ha a barátnőtök gyógyszert szeretne szedni ,hogy ő jobban élvezze a sexet?

2014. dec. 21. 13:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
kit érdekel? nem egy életig tervez vele úgyse,vagy te minden nővel úgy tervezel??? :D 1 évig mondjuk együtt vannak (példának mondva) nem tök mind1 mit szed???.
2014. dec. 21. 14:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nemrég voltam első nőgyógyászati vizsgálaton... És kérdezte az orvos hogy szeretnék-e fogamzásgátlót. És mondtam hogy barátom azt mondta hogy csak abban az esetben ha semmilyen káros hatása nincs rám nézve és én is szeretném. Merthogy nem jó gumiban szexelni de azért nem is annyira elviselhetetlen. Nőgyógyásznak elkerekedett a szeme, hogy ezt tényleg a barátom mondta-e mert hogy akkor nagyon szerethet engem. És tényleg. Nem tudom milyen pasi az aki "elvárja" a barátnőjétől hogy az ő lelki üdvéért szedjen mindenféle hormonnal tömött vackot... Nem mondom hogy én nem szedném ha a barátomnak elviselhetetlen kín lenne az óvszer, de így hogy nem erőlteti azért nyugodtabb vagyok. Sokkal több vele a macera és nem egy ismerősöm esett teherbe tabi alatt :) Az óvszer mégiscsak egy mechanikus védelem én sokkal inkább biztonságba érzem magam vele.
2014. dec. 21. 16:10
 13/17 anonim ***** válasza:
Én örülnék.
2014. dec. 21. 16:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Nagyon örülnék neki! Végülis ez mindkettőtöknek jó, nem csak a pasinak!

36f

2014. dec. 21. 16:47
 15/17 Meridián1 válasza:

Azért azt jobb ha tudod, hogy a fogamzásgátló használata mellett is úgy teherbe lehet esni mint a sicc.

A felállás a következő: A nőnek nincs érett petesejtje, viszont egy hatalmas orgazmus hatására (feltételezzük ezt), 1 db. érett petesejt úgy lökődik ki, mint egy pezsgősdugó az üvegből. Tetszik vagy sem, máris teherbe esett a menyecske.

Ezt jobb ha tudod mielőtt 100%-ig megbíznátok a gyógyszerben. És ha bizonytalan vagy válaszom korrektségében, nyugodtan kérdezd meg a nőgyógyászt, ő is ugyanezt fogja mondani...

2014. dec. 21. 17:00
 16/17 anonim ***** válasza:
én nem szexelnék olyan pasival, aki nem száll ki időben, vagy nem használ gumit. én nem fogom magam mérgezni tablettákkal.
2014. dec. 21. 17:26
 17/17 anonim válasza:
Én örülnék az biztos! :)
2015. jan. 2. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!