Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vegyek be 72órásat?
Vasárnap voltam a barátommal. Sokat ittunk, aztán szeretkeztünk. Aznap vettem be 1 hónap szünet után a 2.szem Fg-met. (tudom, nem hat még ilyenkor)
Védekeztünk is gumival, megnéztem utána, nem szakadt el, nem csuszott le, nem folyt ki semmi, mert utána kihuzta, 10mp mulva de még rajta volt rendesen.
Menstruációm 2.napjában voltam, elég erős volt még a vérzés.
De én mégesm vagyok nyugodt, mert nem akarok gyereket még.. Holnap éjfélig még bevehetem.
2éve vettem már be ilyet, mert kiszakadt a gumi.
hétfőn reggel még lett volna értelme.
mostmár teljesen felesleges...
Tudom, hogy durva gyógyszer, csak zavar hogy ennyit ittunk és lehet hogy kimarad valami részlet :S
De mondjuk szerintem emlékszek mindenre.
Vasárnap éjfél után volt ez.
Holnap éjfélig még bevehetem, nem?
mert félek hogy kifolyt vmi, mert nem tudtam annyira figyelni rá mert ittunk.
Ő volt felül, akkor kicsi esély hogy kifolyt, ha még rajta volt,mikor kihuzta nem?
Rámjött para csak az a baj. :(
Tudom hogy elvileg nincs semmi baj.
És köszi a bunkó válaszokat. Egyáltalán nem vagyok hülye, eddig is teljesen felelősségteljesen szexeltünk, utána mindig megtöltöttül vizzel gumit, hogy tuti nem lett -e semmi baja, és most csak megnéztük hogy megvan-e, megvolt.
Najolvan ide se irok többet...pffff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!