Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek (is) kell az eseményutáni? Fontos!
Ma együtt voltam a barátommal. Egyszer csak éreztem valami melegséget. Nem ment még el a párom, de észre vettük, hogy kiszakadt a gumi, nem is kicsit. Abbahagytuk. Neki még állt, viszont ahogy felkeltem valami átlátszó cucc folyt ki belőlem. Nagyon nedves voltam. Valami tényleg kifolyt. De neki még merev volt. Lehet, hogy előváladék volt? Vagy mi lehetett? Ugye nem ment el bennem? Elmondása szerint nem.
Pár napja múlt el a menstruációm (3-4 napja?). Ti is mennétek eseményutániért? Most nagyon nem lenne jó egy baba.
(Oltásokat légyszi ne, mindig vigyázunk, ez az első ilyen. Tini sem vagyok.)
Menstruáció után a legkisebb az esély a teherbeesésre, és mondta is,hogy nem ment el.
Viszont parányi esély így is lehet. Ha elmész felíratni a doki úgy is kikérdez mi,hogy volt és ő többet tud segíteni,hogy érdemes bevenni vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!