Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kiszakadt az óvszer, kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszakadt az óvszer, kell eseményutáni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap együtt voltam a barátommal, és kiszakadt a gumi, hallottuk, tehát akkor ki is vette és még nem ment el. Most reggel néztem a naptáram és elvileg tegnap volt peteérés..nem igazán tudom ilyenkor mit kéne tennem, nagyon félek anyunak elmondani...szerintetek kell esemény utáni?

16/L

2014. nov. 8. 09:07
 1/8 anonim ***** válasza:
beszélj a szüleiddel és vegyetek esemény utánit!
2014. nov. 8. 09:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Gondolom nem először voltatok együtt, mond el hogy kiszakadt a gumi és hogy szeretnél esemény utánit kérni. hidd el nem fog haragudni :D
2014. nov. 8. 09:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok! Akkor valahogy megpróbálom elmondani neki.:)
2014. nov. 8. 09:15
 4/8 anonim ***** válasza:
27%
Ennyitől max minimális elméleti esély van, a gyakorlati esély majdnem egyenlő a nullával. Ennyi miatt én nem terhelném a szervezetem ilyen nagy dózisú hormonnal.
2014. nov. 8. 09:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Felesleges terhelni a szervezeted esemény utáni tablettával ez esetben.
2014. nov. 8. 09:20
 6/8 anonim ***** válasza:

nekem hány ilyen esetem volt :)

nefélj nemlesz semmi

2014. nov. 8. 09:25
 7/8 anonim ***** válasza:

az előváladéktól is lehetséges teherbe esni (persze arányaiban kisebb az esélye) de ha pont egy időbe volt a peteéréssel, amikor a legnagyobb a megtermékenyülés esélye, akkor én nem játszanék orosz rulettet a helyedben, mert ha az előváladékból csak egy kiskrapek célba ér akkor... mondjuk úgy,h nehéz lesz elmagyarázni a szüleidnek,h Te még ártatlan vagy mégis jön a baba, mert ha jól emlékszem csak egy ilyen eset volt a történelembe és abból is mekkora balhé lett.. :)

Arra meg ne hallgass aki azt mondja,h úgysem lesz baj (mert pont az ilyen hozzáállás miatt van annyi nem kívánt terhesség), meg,h ne terheld a szervezeted hormonnal pfff... (aki 17-30 éves koráig fogamzásgátlót szed, az mennyire terheli???) a szülés és az azt követő 18-20 év nem lesz megterhelő???

Beszéld meg a szülőkkel, Ők is voltak fiatalok, persze nem fognak megdicsérni, de segítenek.

2014. nov. 18. 10:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Vettem be eseményutánit :) anyu kicsit sem haragudott, örült inkább hogy szóltam, pedig nem ilyen fajta:)
2014. nov. 18. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!