Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl korán teszteltem? Nagy baj!
Úgy tudtam, 2 hetet kell várni az utolsó együttlét után. 3 hetet vártam, ekkor már 3 napja késett a menzeszem, negatív.
Most olyat hallottam, hogy a menzesznek kell késni 2 hetet, de egyet minimum, nem az együttléttől számolják, mert a legérzékenyebb teszt sem mutat semmit.
Ez tényleg igaz? :O
Nem baj, ha már megveszed a tesztet, miért nem olvasod el a használati útmutatót... Akkor nincs az ezt hallottam, meg az azt mondta...
De bajt nem csinálsz egy teszttel, csak fölösleges kiadást...
A sikeres aktus után már 2 héttel kimutatja a teszt. Tehát először tudtad jól. Ha már késik a menzesz, akkor már lehet tesztelni. Csak mivel ilyenkor még kevés HCG van a szervezetben, amit nem érzékel az összes teszt, vagy sokat számít az is, hogy milyen koncentrált a vizelet, ezért ezért mondják, hogy ha már 2-3 napja késik, azt érdemes megvárni és reggeli vizeletből csinálni a tesztet.
Nem kell 2 hét késést kivárnod!
Van már egy kisfiam, 3 napja késett a menzeszem, amikor is full erős pozitív tesztem lett!:)
Elolvastam a teszten a használati útmutatást.
Azt írta, akkor biztosabb az eredmény, ha már késik, menzesz ideje előtt ne használjuk.
De nem írta, hogy heteket kell késnie.
Az együttlét után 2 héttel az esetek zömében pontosat mutat a teszt.
A második 'bekezdés' nem igaz!!!
Nem vagy terhes szerintem.
Köszönöm, kedves második válaszoló!
Clear Blue digitális tesztet használtam 3. nap reggelén.
Együttléttől kell számolni,az a biztos.
A menzeszkésés annyira relatív, hiszen maga a ciklus is nagyon bizonytalan szexuális élet,stressz,életkörülmények,étkezés stb miatt.
Ha azóta nem szexeltél,akkor biztosan jót mutatott a teszt,és ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!