Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes, túl korán teszteltem? Nagyon félek.
Figyelt kérdés
Szexeltem barátommal, és nem védekeztünk sajnos elszámoltam magamat és peteérés előtt egy nappal lefeküdtünk, nem ment el belém, kivette előtte...Aztán számoltam utána.Másnap eléggé görcsölt a hasam, gondolom akkor volt peteérésem...Nem volt aztán semmilyen pecsételésem meg semmi, rá 10 napra teszteltem, negatív lett...rá 2-3 napra úgy görcsöltem mint akinek megjött...de sehol semmi..aztán másnap is...és ma van a 28. nap ma is görcsölgetek, a mellem feszül, és fáj, mint amikor meg szokott jönni.Vegyek uj tesztet vagy ez már a menstruáció jele lesz?Annyira ideges vagyok, hogy aludni se tudok emiatt..Nem szoktam így görcsölni összevissza.A hátam is fáj,mint mensi előtt, de vérzés még sehol.Van okom az aggodalomra?Tudom hogy felelőtlen voltam, nagyon meg is bántam nem kérek b*szogatást így is teljesen ki vagyok.Köszönöm előre is a normális válaszokat.!2011. júl. 14. 19:03
2/5 anonim válasza:
Próbálj nem idegeskedni, lehet az aggódás miatt vannak a testi tüneteid is, meg amiatt késhet is... mondjuk én szerintem a helyedben vennél még egy tesztet most. Ha meg legközelebb ilyen lesz, és elég hamar rájössz, hogy rossz volt az időpont, akkor inkább írass esemény utánit... de elsősorban figyelj jobban.
3/5 anonim válasza:
Korán volt a teszt. Reggeli első vizelettel ismételd meg.
4/5 anonim válasza:
2 hét után tudja kimutatni a teszt, szval még korán volt.
és lehet h csak az idegességtől van minden...
5/5 anonim válasza:
Off: ugyanígy vagyok, csak én a 35.napon vagyok ma(illetve 36...). Tünetek megvannak, de semmi. És ideges vagyok. nagyon. pedig mi védekeztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!