Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » FONTOS! MINDEN LENT! Lehetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anonimus0820 kérdése:

FONTOS! MINDEN LENT! Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Kezdenem azzal hogy 16 eves vagyok es sajnos hulye voltam, ezert most kicsit felek es szeretnem a velemenyeteket kerni.Tehat mult honapban (november 14) volt meg utoljara elotte elmentem fogamzasgatlot iratni mert elegregota egyutt vagyok a baratommal es csak az ovszerben nem bizok. De sajnos nem tudtam mensi utan elkezdeni mert a mestruacio utolso napjan mikor mar szinte semmi verzesem nem volt eggyutt voltam a baratommal csak hogy nem volt gumi... Bennem ment el, de volt itthon egy 72 oras tabim amit az aktus utan fel oraval be is vettem,(rigesoft) aztan a masodikat 12 oraval kesobb egykis emelyges es faradekonysag volt a rakovetkezo napban de semmi mas komoly mellekhatas. Utanna nem vereztem . Most (december 12) kellett volna megjonnie a mensimnek de nem jott meg. De mensi elott egy nappal bo vizes folyasom volt aztan pedig tojasfeherjes nyak. most pedig feher kremes testapolo szeru(multhonapban mielott megjott ugyanilyen kremes folyasom volt)innen kovetkeztetek a peteeres kesesere a tabi miatt mivel ovu elott vettem be . alhas fajdalom volt meg derek fajdalom is kicsit bar szerintem felfaztam , es meg midnig faj a torkom is tehat meg mindig beteg vagyok jobban mondva vissztert ujra ez az influenzas cucc...Meg meg annyi hogy ebben a honapban antibioutikumot kellet szedjek mert elkaptam egy jo kis torokgyulladast ami szinten kesleltetheti a mensit.Az egyetlen amiert meg aggodok hogy ebben a honapban meg 2x voltunk egyutt gumial ami nem szakadt ki tehat semmi nem tortenhetett, de viszont 3 szor megszakitasossan (rovid ideig kb 10-15 perc) ugymond gyorsmenet volt csak mind 3 alkalommal ,es 100% ra biztos vagyok benne hogy sperma nem kerult belem!!! maximum egykis elovaladek.De mivel a peteresem eleg keson volt gyakorlatilag mensi elott egy nappal igy en arra feltetelezek hogy semmi baj nincs. De szeretnem a velemenyeteket kerni ,lehet hogy rosszul gondolom a dolgokat es csak sajat magam nyugtatom.Bocsi az ekezetekert kulfoldon elek es nincs ekezetem.

2014. dec. 14. 12:50
 1/10 To7ka ***** válasza:
100%

De miért kell hancúrozni gumi nélkül amikor se neked se a barátodnak fogalmatok sincs, hogy mitől hogy lehet terhes valaki? Miért kell 72 órás tabit használni brutális mennyiségű hormonnal mint egy elfogadható vész-megoldás? Ha kegyetlen fura tüneteid vannak, miért 1 hónap után gyakorira írsz ki egy kérdést, ahelyett (nagyon remélem, ha ilyen hormontartalmú tablettákat szedsz rendszeresen jársz nőgyógyászhoz!!!), hogy azonnal időpontot kértél volna a nőgyógyásztól kivizsgálásra? De ha 2 hét múlva tudott volna csak adni, akkor miért nem tudsz elmenni egy patikába egy 800ft-os terhességi tesztért?

Hogy a viharba lehet ennyi rossz döntést meghozni egymás után??

Csak az óvszerben nem bízok, ezért hormonokat nyomok magamba (nincs semmi bajom a fogamzásgátlóval de ez így haszontalan), hogy 2* 99%-os védelmem legyen(ha rendeltetésszerűen használom), ne csak egyszeri.

Annak ellenére, hogy nem normális félelmeim vannak a terhesség miatt, és dupla védelmet akarok, az őrületem után pár nappal kef.ltem a barátommal és hagytam, hogy elélvezzen bennem. Mert ez teljesen normális, hogy a gumi mellé fogamzásgátlót akarok de ha nincs gumi és fogamzásgátló se, akkor majd jól belémélvez.

Utána beveszek egy brutális hormontartalmú készítményt mert az majd megoldja a hülyeséget helyettem, nem szólok senkinek, nem megyek nőgyógyászhoz, nem érdekel, hogy antibiotikumot szedek közben és felvagyok fázva, mert YOLO.

Olyan szarul vagyok, hogy majd belepusztulok, kiújult minden betegségem, a legfurább dolgok folynak ki a lábam közül, de nem fogok elmenni nőgyógyászhoz, mert YOLO.

De hogy biztosra menjek, hogy totál nem vagyok normális, még erre az egészre ráküldök 3 megszakításosat, mert hogy nekem 198%-os védelem kell egyébként bármikor máskor a kis spermácskák ellen, kivéve ha nedves a p.ncim.

Rosszul gondolod a dolgokat! Nincs egy olyan dolog se, amit jól gondolsz!!

2014. dec. 14. 13:09
 2/10 anonim ***** válasza:

"maximum egykis elovaladek."

Bőven elég, mivel az is tartalmazhat megfelelő spermiumot.

"De mivel a peteresem eleg keson volt gyakorlatilag mensi elott egy nappal igy en arra feltetelezek hogy semmi baj nincs."

Lehetetlen, mivel az ovuláció kb. 14 nappal megelőzi a menstruációt. Olvass utána a luteális és a follikuláris fázisnak.

2014. dec. 14. 13:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Hogy lehetsz ennyire felelőtlen? Nem értem ezeket a mai tizenéveseket komolyan mondom.
2014. dec. 14. 13:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Csak a szex agyba-főbe.
2014. dec. 14. 13:37
 5/10 A kérdező kommentje:
valaszt kertem es tanacst nem ocsarolast, ha csak ez megy inkabb ne is irtatok volna.es igen ha csak gumival vedekezunk felek mert barmikor kiszakadhat es akkor is a 72 orashoz kell fordulnom.. de ezert mentem el fogamzasgatlot feliratni mert ott nagyobb az esely hogy nem lehetek terhes es nem kell agodni ha eppen nincs gumi...egyebkent a peterestes dolgot egy oldalon olvastam hogy ha valaki ovu elott veszi be az keslelteheti a peteerest.
2014. dec. 14. 13:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Az elsőnek igaza van. A logikád olyan, mintha az IQ-d nem haladná meg a 70-et.

Nem bízol meg a gumiban, ezért gumi nélkül, megszakítással szexelsz? WTF? Nem zavar, hogy gumi mellett egy év alatt kb. 1 nő lesz terhes, még megszakítás mellett 40?

Igen, lehetsz terhes. Az ovulációd idejét meg nem lehet számolgatni, ha esemény utánit veszel be...

2014. dec. 14. 15:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha nem bírod a kritikát,akkor meg minek írsz ide? Felelőtlen vagy és kész. Ez egy ilyen oldal. Mégis mire számítottál? Mindenki megnyugtat,hogy nincsen semmi baj meg,hogy milyen ügyes vagy? A hibát ne a válaszokban keresd hanem elösször magadban. Majd írd meg,hogy fiú lesz vagy lány. Legyen szép élete annak a gyermeknek.
2014. dec. 14. 16:05
 8/10 anonim ***** válasza:

tojásfehérjés az az ovulációt(peteérést jelenti),szóval igen jólt érted, hogy késik

tesztből meg tudnád állapítani,van esély a terhességre pláne, hogy ebben a hónapban 3x megszakítással szexeltetek ...előváladék miatt lehet probléma

Amíg nem szeded a fog.gátlót,addig ne szexelj sehogy szerintem,és a legutolsó aktus utáni 14.napon végezz el egy tesztet.

2014. dec. 14. 18:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Én a barátommal 1 hónapig óvszerrel szexeltünk, és soha nem ment el bennem és így is nagyon be voltam parázva, mert 6 napot késett. Írattam fel gyógyszert és azt is szedek már és gumit is használunk. Így már biztonságban érezzük magunkat. Még így is félünk néha, nem hogy megszakításos módszerrel...Most már értem, hogy a környezetembe a sok 16-18 éves hogyan lett terhes.

Nem szabad ilyet csinálni, akár mennyire is kívánjátok egymást. Reméljük nem lesz baj és legközelebb pedig óvatosabban. És ha nem jött meg vegyél tesztet.

22/L

2014. dec. 14. 21:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valakit erdekel a teszt negativ lett ,ra egy napra pedig(10 napos kesessel) megjott.
2014. dec. 26. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!