Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FONTOS! MINDEN LENT! Lehetek terhes?
De miért kell hancúrozni gumi nélkül amikor se neked se a barátodnak fogalmatok sincs, hogy mitől hogy lehet terhes valaki? Miért kell 72 órás tabit használni brutális mennyiségű hormonnal mint egy elfogadható vész-megoldás? Ha kegyetlen fura tüneteid vannak, miért 1 hónap után gyakorira írsz ki egy kérdést, ahelyett (nagyon remélem, ha ilyen hormontartalmú tablettákat szedsz rendszeresen jársz nőgyógyászhoz!!!), hogy azonnal időpontot kértél volna a nőgyógyásztól kivizsgálásra? De ha 2 hét múlva tudott volna csak adni, akkor miért nem tudsz elmenni egy patikába egy 800ft-os terhességi tesztért?
Hogy a viharba lehet ennyi rossz döntést meghozni egymás után??
Csak az óvszerben nem bízok, ezért hormonokat nyomok magamba (nincs semmi bajom a fogamzásgátlóval de ez így haszontalan), hogy 2* 99%-os védelmem legyen(ha rendeltetésszerűen használom), ne csak egyszeri.
Annak ellenére, hogy nem normális félelmeim vannak a terhesség miatt, és dupla védelmet akarok, az őrületem után pár nappal kef.ltem a barátommal és hagytam, hogy elélvezzen bennem. Mert ez teljesen normális, hogy a gumi mellé fogamzásgátlót akarok de ha nincs gumi és fogamzásgátló se, akkor majd jól belémélvez.
Utána beveszek egy brutális hormontartalmú készítményt mert az majd megoldja a hülyeséget helyettem, nem szólok senkinek, nem megyek nőgyógyászhoz, nem érdekel, hogy antibiotikumot szedek közben és felvagyok fázva, mert YOLO.
Olyan szarul vagyok, hogy majd belepusztulok, kiújult minden betegségem, a legfurább dolgok folynak ki a lábam közül, de nem fogok elmenni nőgyógyászhoz, mert YOLO.
De hogy biztosra menjek, hogy totál nem vagyok normális, még erre az egészre ráküldök 3 megszakításosat, mert hogy nekem 198%-os védelem kell egyébként bármikor máskor a kis spermácskák ellen, kivéve ha nedves a p.ncim.
Rosszul gondolod a dolgokat! Nincs egy olyan dolog se, amit jól gondolsz!!
"maximum egykis elovaladek."
Bőven elég, mivel az is tartalmazhat megfelelő spermiumot.
"De mivel a peteresem eleg keson volt gyakorlatilag mensi elott egy nappal igy en arra feltetelezek hogy semmi baj nincs."
Lehetetlen, mivel az ovuláció kb. 14 nappal megelőzi a menstruációt. Olvass utána a luteális és a follikuláris fázisnak.
Az elsőnek igaza van. A logikád olyan, mintha az IQ-d nem haladná meg a 70-et.
Nem bízol meg a gumiban, ezért gumi nélkül, megszakítással szexelsz? WTF? Nem zavar, hogy gumi mellett egy év alatt kb. 1 nő lesz terhes, még megszakítás mellett 40?
Igen, lehetsz terhes. Az ovulációd idejét meg nem lehet számolgatni, ha esemény utánit veszel be...
tojásfehérjés az az ovulációt(peteérést jelenti),szóval igen jólt érted, hogy késik
tesztből meg tudnád állapítani,van esély a terhességre pláne, hogy ebben a hónapban 3x megszakítással szexeltetek ...előváladék miatt lehet probléma
Amíg nem szeded a fog.gátlót,addig ne szexelj sehogy szerintem,és a legutolsó aktus utáni 14.napon végezz el egy tesztet.
Én a barátommal 1 hónapig óvszerrel szexeltünk, és soha nem ment el bennem és így is nagyon be voltam parázva, mert 6 napot késett. Írattam fel gyógyszert és azt is szedek már és gumit is használunk. Így már biztonságban érezzük magunkat. Még így is félünk néha, nem hogy megszakításos módszerrel...Most már értem, hogy a környezetembe a sok 16-18 éves hogyan lett terhes.
Nem szabad ilyet csinálni, akár mennyire is kívánjátok egymást. Reméljük nem lesz baj és legközelebb pedig óvatosabban. És ha nem jött meg vegyél tesztet.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!