Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megvan és véletlenül bennem megy el a párom, akkor lehetek terhes?
Ilyenkor mit lehet tenni? Lehet bevenni eseményutánit?
Gondolom nem lehet bevenni, mert az a lényeg, hogy meghozza a menstruációt.
Nem történt meg az eset (nem engedtem, hogy védekezés nélkül betegye - elfogyott a gumi -, de belegondoltam, hogy ilyen esetben mit lehetne tenni?)
Felnőtt nő vagyok, nem akarok ezzel játszani, de nem tudom ilyen szituban mit lehetne tenni.
Privátban is elfogadok választ.
"véletlenül bennem megy el a párom"?
Véletlenül? Hmm?
Sajnos lehetsz :(
Kicsi az esély de lehetsz, ha erősek a kis lurkok és pont van egy spontán pete érésed, vagy rövid a ciklusod.
Tabi meg nem arra való hogy konkrétan meghozza a mensid hanem hogy meg akadályozza a peteérést, szal nyugodtan lehet ilyenkor is bevenni.
a menstruációt a norculut tabletta hozza meg,a peteérést a clostylbegit segíti és a véletlen felelőtlenséggel járó szex miatt pedig eseményutáni tablettát kell feliratni és 72órán bevenni, ami nem a menstruációt hozza meg, hanem vérzéssel távozik a cucc belőled(csak a tabletta utáni 2. vérzés lesz majd az igazi menstruáció)
(tudtommal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!