Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múlt hét szombaton az óvszer kiszakadt, amit a párommal csak az aktus után vettünk észre, így az összes sperma belém került. Továbbiak lent, Szerintetek?
Figyelt kérdés
Most 10-én kellene megjönnie. A fejem fáj egy kicsit, és hangulatingadozásaim vannak, amik ez előtt sohasem voltak, illetve nagyon kívántam egész nap az ételt. Szerintetek mi lehet most? Nem tartom valószínűnek, hogy terhességi tünetek, hiszen elméletileg azok 4-6 hét után jelentkeznek (bár az egyik ismerősömnél hamarabb jelentkeztek sokkal). Menstruáció előtt pedig még sosem voltak ilyen tüneteim. Szerintetek mi lehet most? Normális véleményt szeretnék kérni, aki oltogatni jön, azt el sem olvasom. Előre is köszönöm minden kedves válaszolónak!2014. dec. 8. 17:28
11/14 anonim válasza:
10. napon túl (én így tudom) már lehet tesztelni, azaz hnap. És az 500ft-os sima teszt is ugyanúgy jó.
12/14 A kérdező kommentje:
Igen, igen, én is arra a tesztre gondoltam!
Tényleg köszönöm a válaszokat :)
Egyébként nem esem pánikba, hiszen a párommal szeretnénk gyermeket, csak majd egy kicsit később...
Bár ha most terhes vagyok, semmiképp nem vetetem el a picúrt:)
2014. dec. 8. 18:21
13/14 A kérdező kommentje:
És szerintetek lehetséges lenne, hogy ilyen hamar jelentkezzen bármi? Mármint, hogy ilyen korán reagáljon a hormonális változásokra? Közöttetek van ilyen, akinek hasonló esete volt? És volt hangulatingadozásotok? Ha igen, az mit jelentett nálatok pontosan?
2014. dec. 8. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!