Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtettem bevenni a tablettát (? )
a használati utasítás szerint be kell venni a kihagyott tablettát, a nőgyágyász szerint viszont nem, akkor most mit tegyek?
2 hónapja kezdtem fogamzásgátlót szedni, kb 1 hete voltam együtt a barátommal (vagyis kb 2-3 cmt nyomta csak be aztán abba is hagytuk), és ma kellett volna bevennem az utolsó tablettát, de észre vettem, hogy eggyel több van ott, tehát valamikor elfelejtettem bevenni
van esély így terhességre, vagy feleslegesen idegeskedek ezen, ill. a kihagyott tablettát vegyem be vagy se?
A teherbeesés esélye attól függ, mikor hagytad ki. Most már ne vedd be, ha azt se tudod, mikor hagytad ki.
Ha következő nap észrevetted volna, hogy az előző napi kimaradt, akkor be kellett volna venni.
Ha nem jön meg a megvonásos, tesztelj!
ezen a héten valamikor
mert néhány napja amikor számoltam többször is még kijöttek a napok a tabletták alapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!