Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan működnek a fog. Gátlók?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan működnek a fog. Gátlók? Van olyan amihez nem kell vizsgálat (vérvétel, stb. )? És milyen áron vannak?

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 15:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyikhez kell vizsgálat, mert minden nőnek másmilyen a szervezete, akármit nem kaphatsz, olyan meg nincs, ami mindenkinek jó.
2010. jan. 29. 16:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindhez kell vizsgálat.

És minőségtől függően 3-9K HÁROM havi adag.

2010. jan. 29. 16:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ha már szexelni van eszed, akkor a doki elé is merj odaállni. nincs olyan amilyet te akarsz ugyanis ezek gyógyszerek, nem gyerek kezébe való cukorkák.
2010. jan. 29. 16:43
 4/10 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátló működésének nézz utána, gondolom amúgy már biológiaórád is volt néhány - ha még mindig nem vagy tisztában ilyenekkel, lehet hogy nem kéne próbálkozni a szexuális élettel. A fogamzásgátlóval meg végképp nem - nagyon komoly gyógyszerek, MINDEGYIK előtt vérvétel kell, máj és vesefunkciós vizsgálattal - gondolom ezt sem tudod, hogy miért. Amelyik nőgyógyász nem küld vérvételre, attól legszívesebben a diplomáját is elvenném - a páciens életét teszi ezzel kockára.

Az áruk pedig elég borsos, előbb leírták, bár én háromezerért még sehol nem láttam, csak ötezertől fölfele 8-9 ezerig. Ha annyira akarsz szexelni, maradj az óvszernél.

2010. jan. 29. 18:46
 5/10 anonim ***** válasza:
hat, engem nem vizsgaltak meg, vérvétel se volt. csak rákszürés. nem tom, h mi apapjan irtak ki.
2010. jan. 29. 21:52
 6/10 anonim ***** válasza:
* alapjan
2010. jan. 29. 21:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Minden hormonális fogamzásgátlóhoz kell orvosi vizsgálat és vény. Max hüvelytabit kaphatsz vény nélkül, de az egész más.

Különben úgy működnek hogy a közponi idegrendszert, pontosabban a thalamust, majd az agyalapi mirígyet befolyásolják, blokkolják az FSH(folliculus stimuláló hormon) termelődését. Ezáltal nem következik be a peteérés és a spermának nincs mit megtermékenyítenie.ű

Elég bonyolót hormonális folyamat ezért nem ajánlják hogy túl korán kezdd szedni. Az árakat nem tudom mert én soha nem szedtem, gumit használunk, még soha nem szakadt ki és nem lettem terhes.

2010. jan. 30. 01:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Tudom hogy hiába mondom, de azért leírom: az az orvos felelőtlen, aki vizsgálat és vérvétel nélkül ír fel tablettát (olyanról is hallottam, akitől megkérdezték hogy milyet akar - basszus, akkor minek az orvos?? felháborító). Ha ilyenre kerülne sor, az orvost azonnal ott kell hagyni és másikat keresni. Lehet, hogy az életetekkel játszik. Persze a falnak beszélek, aki nem akar szembenézni a kockázattal és felelősséggel, úgyis kéz alatt fogja beszerezni...
2010. jan. 30. 14:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Engem megvizsgáltak, de orvost váltottam, nem azért, mert nem volt megfelelő a doki, hanem mert sose tudtam kiszámítani, mikor rendel, és ha nem volt bent, az se volt kiírva, a körzetben lévő többi doki meg megbízhatatlan, szóval átmentem nem körzetihez, aki már csak megkérdezte, hogy melyiket szedem, és hogy volt-e vizsgálat, mivel volt vizsgálatom, és papír is róla, ami alapján a tablettát kaptam, nem csináltatott újat, viszont rákszűrést rendszeresen végez. Úgy tudom, azért időnként ismétlik a fogamzásgátlóra vonatkozó vizsgálatot is, de ritkábban, mint évente, a gyakoriságát nem tudom. De az az orvos, amelyik előzetes vizsgálat nélkül (tehát vagy ő vagy más nőgyógyász el kell, hogy küldjön vizsgálatra) felírja, az felelőtlen. Aki így járt, az nagyon sürgősen keressen más dokit, mert nem is biztos, hogy a megfelelőt szedi.
2010. jan. 30. 14:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia! A Lindynette20 6000 ft 3 hónapra. Vérvétel és rákszűrés szükséges, de ezek szerintem nem nagy áldozatok érte. Később a háziorvosod is kiírhatja. Persze ha bármilyen panaszod van ne félj a nőgyógyásztól. Fél évente-évente egyszer nemárt megnézetni magad majd.

Nekem egyébként nem volt mellékhatása, csak jánlani tudom.

2010. febr. 2. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!