Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj azzal hogyha egy fiatal lany 16-17 evesen elkezd nemi eletet elni?
#10 kieg: mellesleg a világ felénél a mai napig ez a szokás, mi több előbb férjhez adják őket. (és többnyire a mai napig nem ő dönti el kihez)
Szóval nem tudom honnan szeditek ezt a 18+ -os legendát, sosem volt igaz. (és ma sem az)
Nem mentek férjhez a lányok 16 éves korukban, és ahhoz mentek feleségül, akihez akartak. Ez csak a háború előtt volt szokás, az apa pedig többnyire a gazdagabb családokban szólt bele a párválasztásban.
A háború után már nem volt jellemző.
Akkor is voltak nők, akik nemi életet éltek mér a házasság előtt. Csak őket a társadalom elítélte, K-nak tartotta, és ritka volt, hogy valaki feleségül vette őket.
Még a 70-es évek elején is a legtöbb férfi ragaszkodott ahhoz, hogy a felesége szűzen menjen férjhez.
Ismertem egy lányt, akinek a vőlegénye nem sokkal az esküvő előtt bontotta fel az eljegyzést, mert lefeküdt a lány vele. Azt mondta a férfi, hogyha vele lefeküdt, akkor nem lesz hűséges és mással is lefog feküdni.
Ez nem legenda, hanem személyes tapasztalat.
Akkor mások voltak az erkölcsök, mint ma.
Nyugodtan hajtsd csak a magadét, mindenki tudja miről beszélünk. :)
Szerintem nem azzal van a baj. 15-16-17 évesen már bőven szeretnék egyrészt kipróbálni a szexet a fiatalok,másrészt már az sem újdonság, ha 16 évesen 2éves kapcsolatuk van a párjukkal.
Azt gondolom, hogy nem mindenki felelőtlen,DE a legtöbb családban nem beszéd téma a szex. Ez pedig elég sok bajhoz is vezethet.
Na meg a titkolózás, hogy nem mernek fog.gátlót feliratni,nincs rá pénz,esetleg nem akarnak óvszerrel bíbelődni,meg hát az óvszer sem olcsó mulatság...
ÉS csupán az internetről,barátoktól,filmekből nem egészen biztos, hogy jól jön le a védekezés számukra.
Valamint felnőttkorban is előfordulhatnak bakik. Nem szabad általánosítani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!