Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vegyek be esemény utánit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vegyek be esemény utánit?

Figyelt kérdés
Menstruáció után 4 nappal, együtt voltam a barátommal és most először alkalmaztuk a megszakításos módszert, mert vízben voltunk. Nem az utolsó pillanatban vette ki, úgy, hogz maximum az előváladékkal lehet gond. Vegyek be egy esemény utánit? Az a gond, hogy kb 2 hónapja volt egy "baleset" is amikor vettem be egy Escapellet.

2014. nov. 18. 14:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem vagyok megijedve :)

És nem veszem lazán a terhességet.

Itt most nem az volt a lényeg, hogy megmondjátok nekem, hogy mi lett volna a helyes. Sajnos a múltat az ember nem tudja megváltoztatni. Azon volt a hangsúly, hogy bevegyem-e a gyógyszert. Az elsőnek semmi mellékhatása nem volt. Sem hányinger, sem szédülés, sem hasfájás és utána minden menstruáció pontosan érkezett.

2014. nov. 18. 15:08
 12/15 anonim válasza:
én nem vennék be gyógyszert, kicsi az esély a terhességre de persze te tudod.
2014. nov. 18. 15:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Végre valaki normálisan hozzászól. Tény, hogy meggondolatlanság és felelőtlenség volt, de az esélyeket latolgatom, hogy mivel ártanék kevesebbet magamnak.
2014. nov. 18. 15:35
 14/15 anonim ***** válasza:

1. Az, hogy "menzesz után 4 nappal", baromira nem informatív. Ugyanis a ciklus a menzesz első napján kezdődik, és baromira nem mindegy, hogy 4 napos a vérzésed, azaz a 8. napon voltatok együtt, vagy 7 napos, és a 11. napon.

2. Tök mindegy, hogy hány éves vagy. Sőt, igazából ha 15 éves lennél, még érhetőbb lenne ez, mint így, elvileg felnőtt korban. 20 évesen igazán lehetne az embernek annyi esze, hogy ha nem akar gyereket, akkor normálisan védekezik.

Ha legalább 5 napra voltál az ovuláció időpontjától (persze ezt előre csak tippelni lehet ugye...), nem is ment el, akkor nincs túl nagy esély a terhességre, de persze simán előfordulhat.

Ha nem akasztanád fel magad, hogyha teherbe esnél, akkor szerintem nem érdemes tablettát bevenni, de ha az első gondolatod az abortusz a terhesség kapcsán, akkor inkább egy esemény utáni...

2014. nov. 18. 15:47
 15/15 A kérdező kommentje:
4 napos a mensesz, mindig! Tehát a ciklus 8. napja volt. Rendszeres, ugy hogy többé kevésbé alkalmazható a naptármódszer.
2014. nov. 18. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!