Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikorra állt helyre a ciklusot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikorra állt helyre a ciklusotok esemény utáni tabletta használta után?

Figyelt kérdés

2014. nov. 6. 08:03
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem olyan 3-4hónap kellett hozzá,mire újra 30-31 napos lett!
2014. nov. 6. 11:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Én nekem semmi változás nem volt utána.
2014. nov. 6. 15:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem már most két hetet késik. :/
2014. nov. 6. 17:02
 4/9 A kérdező kommentje:
"nekem" Bocsánat!
2014. nov. 6. 17:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Sajnos az esemény utáni akkora hormonlökwt, hogy két évbe is beletelhetn hogy regenerálódjon a szervezet. Kb minden védekezés jobb! :(
2014. nov. 7. 07:43
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem nem változtatott rajta, normális maradt.
2014. nov. 7. 08:09
 7/9 A kérdező kommentje:

Kedves 5/6 válaszadó! Ez Nálad tapasztalat esetleg hallottál ilyenről?

Kedves 6/6 válaszadó! A Te nagyon szerencsésnek mondhatod magad! Nekem már 2 hetet késik azóta,kb 4 teszten vagyok túl (persze mind negatív),nagyon kétségbe estem,mert sokat olvasgattam utána és több olyan esettel találkoztam,amikor nem hatott a tabi és megfogant a baba.Én már így mondhatni biztos vagyok abban,hogy nem vagyok terhes de ez az állapot így nagyon aggasztó,szörnyű hogy az ember nem tudja mikorra várja a menzeszét és az hogy ilyeneket hallva hogy évek is beletelhetnek mire helyreáll a szervezet nagyon ijesztő. :(

2014. nov. 7. 08:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Eddig kétszer kellett alkalmaznom 6 év alatt (sajnos). Az Escapelle után a ciklusom teljesen rendben, megszokottan jött meg és zajlott le. Viszont a Rigesoft beszedése óta (fél év!!!) nincs rendben a ciklusom, van hogy a 28 napból 36 lesz és a lefolyása sem olyan mint régen. De majd csak helyreáll valamikor:/ 22
2014. nov. 7. 20:17
 9/9 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Nem nálam történt, közeli ismerősnél h kb 17-18 évesen az addigi kb normalis ciklusa utána két évre felborult...és ezzel hozták összefüggésbe, de ugye fiatal is volt, meg már régen volt, 10 éve, nem tudom, hogy azóta is ennyire durva, vagy az ő szervezete reagált így. :(
2014. nov. 8. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!