Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az "eset" után 65 órával vettem be az eseményutánit az baj?
Pénteken lefeküdtünk a barátommal de sajnos kiszakadt, másnap úgy voltam vele hogy hétfőn úgyis lesz eseményutáni ezèrt akkor gumi nélkül csináltuk. A menstruációmnak 2 hét múlva kène megjönnie , tehát pont peteérési időszakban vagyok.:/
Előre is köszi a válaszokat!
72-be még belefér.
"úgy voltam vele hogy hétfőn úgyis lesz eseményutáni ezèrt akkor gumi nélkül csináltuk"
:D:D:D
Akkor rendben, köszi!:)
Szerintem ez logikus volt :D
Hát, a plusz rájátszást nem tartom jó ötletnek...
Ha a tabit 12 órán belül beveszed, akkor 80%-ban hatásos, utána ez valamivel csökken...
És a dupla actionnel dupláztátok a kockázatot...
Főleg peteérés környékén, ugyanis ha jól veszem ki a tájékoztatókból, akkor az ovulációt akadályozza meg. Ha ez már megtörtént a tabi bevétele előtt, akkor passzolom. Aminek találkoztam már a betegtájékoztatójával, az nem írta, hogy a beágyazódást is megakadályozná...
Ránéztem az Escapelle tájékoztatójára...
"Az Escapelle feltételezhetően az alábbiak szerint működik:
- meggátolja a petesejt kiszabadulását a petefészekből;
- meggátolja, hogy a spermiumok megtermékenyíthessék a már esetlegesen kiszabadult petesejtet."
Tehát ha közvetlenül ovuláció előtt voltatok együtt, és megtermékenyült a petesejt... és utána vetted be a tabit majdnem két nappal... hááát, én aggódnék.
#5 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!