Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában a jó minőségű kotonok (Rako, Masculin. ) lyukadnak ki vagy inkább az olcsóbbak?
Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 17:57
1/4 anonim válasza:
nekem csak egyfajtáról van személyes tapasztalatom, mi olcsóbbat használunk, Lidlben kapható 12 db-os kerül annyiba mint egy 3 db-os Durex pl. és semmi gondunk vele, nem lyukadt ki soha. De a Durexről meg a Lifestyleról elég rosszakat hallottam, bár még személesen nem próbáltam:P
2/4 anonim válasza:
nyilván a nagyon noname gyengébb minőség, de ami kicsit is megbízható márka azok már betartják az iszonyatosan szigorú követelményeket és 1:50.000-hez a hibás darabok száma.
A gumiszakadások 90%-át emberi hiba okozza, nem a hibás óvszer.
Ha megfigyeled csak itt a gyakorikérdéseket, akkor észreveheted, hogy mindig ugyan annak szakad a gumi. Mikor valaki pl. azt írja, hogy sz@r az XY márka mert már a 3. szakad el egy hónap alatt, akkor a hajam tépem, hogy az ilyen eljut odáig, hogy sexeljen, ahelyett, hogy csöndben éhenhalna vagy valami...
3/4 anonim válasza:
Szerintem durex a legjobb,de a gumit nem arra tervezték hogy 2 óráig simán bírjon 1 vad szeretkezést.én azt ajánlom ha 40 percig nem megy el a fiú vagy te(mivel nem tudom fiú vagy vagy lány..) akkor utána cserélni kéne,akkor is ha még nem sült el.Legalábbis szerintem:) na meg vigyázni!körömmel foggal akármivel nehogy kilyukadjon!és elárulom hogy nekem 3szor is volt problémám a masculinnal pedig mindig vigyáztunk!
4/4 anonim válasza:
egyik se lyukad ki csak úgy, gyerek kezébe meg nem való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!