Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót szeretnék felíratni mert sok a pattanásom. Szűz vagyok, akkor is meg fog vizsgálni a nőgyógyász?
A pattanásaimmal már mindent csináltam megvettük a legdrágább kencefincéket egyik sem használt.Fel akarom íratni (nem a legerősebb) fogamzásgátlót hogy elmúljon.Szűz lányokat is megvizsgál egy fogamzásgátló miatt? Ha igen hogyan van ez?
félek segítsetek lécci 17/L
Remeljuk, hogy meg, ugyanis akkor jar el alaposan, korultekintoen.
A regi modszer szuzeknel a vegbelen keresztul valo megvizsgalas, de mar vaginalisrol is hallottam, ugyanis egy ujj siman atfer a szuzhartyan, de ne izgulj, kerdezz ra, akkor biztos latni fogja, hogy felsz, zavarban vagy, vagy csak figyelsz ra, es akkor kikeri a velemenyed. De egy vervetelre is el kellene kuldjon (csak tanacskepp, engem nem, es hormonzavart kaptam - szal a mai napig banom, hogy akkoriban nem nyitottam ki a szam)
köszi a válaszokat
a vérvételt azt gondoltam de ha megvizsgál akkor inkább nem kell fogamzásgátló :S
2. válaszolónak: elhiheted hogy sokminden gyógynövényes bizbaszt kipróbáltam már és semmi tartósabb javulás?!:S:S
voltam már bőrgyógyásznál alig segített valamit
roacuttan-t akart felírni de az nagyon erős szóval inkább nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!