Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőgyógyász ír fel fogamzásgátlót a szülő tudta nélkül ha még csak 17 vok?
Beszéltem anyával és szerinte túl fiatal vok. Jó megértem, más az álláspontja ők kivételesen téll kivárták a házasságot anno. De nem érti meg h ígyis úgyis megtörténik a dolog, és azzal próbálja húzni az időt h neki ez túl hirtelen jött gondolkoznia kell mielőtt eljönne velem nőgyógyászhoz.
Én viszont jobban örülnék ha nem kéne azon aggódnom h teherbe esek-e.
Sajnos igen.
De ha szexelni akarsz, miét nem használsz óvszert?
Tudod mennyi veszélye van a tablettának, ha fiatalon kezded el szedni?
Én azt értem. De nem csak a tabletta az egyetlen lehetőség. Nem is azt mondtam, hogy ne védekezzen sehogy.
De lehet egyszer megbánod a gyógyszer,t ha mondjuk akkor sem tudsz majd teherbe esni, mikor szeretnél. Többen szenvednek ezzel a tabi után, mint gondolnád.
ha alacson hormon tartalmú akkor nagyon kevés az esélye h nem lehet később majd gyereke... am meg jójó igaz,de viszont én pl azért írattam fel mert nem akartam/nem akarok úgy járni mitn nagynéném , h gumival védekezett és kiszakadt,nesze neked gyerek és az anyja erősködött h vetesse el, elvetette és most nem lehet gyereke. Am oké gumi, de annélkül kényelmesebb sokan ellene vannak a tabinak de nem kell 15-6 évs kortól 25-30 évs korig szedni
én is addig fogom míg az orvosom azt enm mondja h nem muszály és szte a ciklusom már bem fog ingadozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!