Szülő nélkül nőgyógyász? Nagy a gáz?
Az lenne a kérdésem,hogy tegnap este felfedeztem egy mostmár elég nagy púpot,amit ha megnyomok fáj rögtön ott ahol a szeméremajak kezdödik.. (nemtudom pontosan a szakszót,ahol lenn elkezdödik a csik maga jobb oldalt) utánaolvasgattam neten, talán barholin mirigy lehet?
Most hétvégén azonnal és először akarok elmenni nődokihoz mert nagyon félek:/ de szülőmmel nagyon kínos lenne ilyenről beszélni,magam szeretném megoldani!! hol találok olyan helyet ahol ingyen megvizsgálnak budapesten? elég ha bemegyek és kivárom a soromat? tudtok ajánlani bármit akármit? 15000em van még azt is kifizetném érte ha nincs ingyen. És ha esetleg müteni kell akkor ahhoz már tutira kell a szülöm?
ui. lécci ne mondjátok hogy mondjam el,mert nálunk ez tényleg nagyon kínos. 18éves leszek. köszönöm!
NEM KELL SZÜLŐ A NŐGYÓGYÁSZHOZ! Nem fér a fejembe, ezt honnan szeditek!!!!!
Bemégy az sztk-ba/nőgyógyászati klinika ambulanciájára, érdeklődsz, hogy kihez tartozol (illetve mondod, hogy nem jártál még itt) és majd elirányítanak. Háziorvost is felhívhatod, ő is megmondja, hova tudsz menni.
igen budapesti vagyok. az örs vezér terei jól hangzik, de csak hétköznap rendel,pedig akár most hétvégén is elmennék,minél elöbb annál jobb.. van ahol bejelentkezés nélkül fogadnak még?
illetve. sztk-nál mindegy melyikbe megyek be,vagy lakóhelyemhez tartozót kell?
keleti pályaudvarnár a péterfy kórházban a gyereknőgyógyászaton nem kell időpont és nem is kell sokat várni
már többször voltam ott, jó az orvos
szerintem oda menj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!