HELP! Szülő nélkül nőgyógyász?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, de szülő nélkül szeretnék nőgyógyászhoz menni. (nem vagyok terhes, nem ilyen jellegű). így is lehetséges?2011. ápr. 16. 11:37
1/6 Tinker Bell válasza:
Neked még gyereknőgyógyászhoz kell menned. Nem vagyok benne biztos, hogy szülői felügyelet nélkül is elmehetsz, de ezt könnyen megtudhatod, ha felhívod a kórházat ahova menni akarsz, kéred a gyereknőgyógyászatot, ott pedig megkérdezed, hogy mennie kell-e szülőnek is. Ha nem, akkor megbeszélsz egy időpontot és odamész. Ha igen, akkor is beszéld meg az időpontot és beszélsz anyukáddal!
3/6 A kérdező kommentje:
tiniambulancia?
2011. ápr. 16. 12:07
4/6 Tinker Bell válasza:
Mi van vele?
Mivel nem írtál semmit arról, hogy mi a bajod, ezért csak általánosságot tudtunk írni!
Hogy várod így el a pontos segítséget?
5/6 A kérdező kommentje:
4 hónap van és a 7. alkalom hogy megjön, nem is rendesen, nem fáj mindig holott nekem nagyon szokott... ilyenektől lenne szó.
2011. ápr. 16. 12:22
6/6 Tinker Bell válasza:
És ezt miért kell titkolni a szüleid elől?
Na mindegy! Továbbra is azt tudom mondani, hogy hívd fel a kórházat ott a tiniambulanciát is megkérdezheted, hogy van-e!
Egyébként meg szerintem még nem állt be rendszeresre és ez lehet a baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!