Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » HELP! Szülő nélkül nőgyógyász?

HELP! Szülő nélkül nőgyógyász?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, de szülő nélkül szeretnék nőgyógyászhoz menni. (nem vagyok terhes, nem ilyen jellegű). így is lehetséges?
2011. ápr. 16. 11:37
 1/6 Tinker Bell ***** válasza:
Neked még gyereknőgyógyászhoz kell menned. Nem vagyok benne biztos, hogy szülői felügyelet nélkül is elmehetsz, de ezt könnyen megtudhatod, ha felhívod a kórházat ahova menni akarsz, kéred a gyereknőgyógyászatot, ott pedig megkérdezed, hogy mennie kell-e szülőnek is. Ha nem, akkor megbeszélsz egy időpontot és odamész. Ha igen, akkor is beszéld meg az időpontot és beszélsz anyukáddal!
2011. ápr. 16. 11:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyermeknőgyógyászhoz menj.
2011. ápr. 16. 12:03
 3/6 A kérdező kommentje:
tiniambulancia?
2011. ápr. 16. 12:07
 4/6 Tinker Bell ***** válasza:

Mi van vele?

Mivel nem írtál semmit arról, hogy mi a bajod, ezért csak általánosságot tudtunk írni!

Hogy várod így el a pontos segítséget?

2011. ápr. 16. 12:17
 5/6 A kérdező kommentje:
4 hónap van és a 7. alkalom hogy megjön, nem is rendesen, nem fáj mindig holott nekem nagyon szokott... ilyenektől lenne szó.
2011. ápr. 16. 12:22
 6/6 Tinker Bell ***** válasza:

És ezt miért kell titkolni a szüleid elől?

Na mindegy! Továbbra is azt tudom mondani, hogy hívd fel a kórházat ott a tiniambulanciát is megkérdezheted, hogy van-e!

Egyébként meg szerintem még nem állt be rendszeresre és ez lehet a baj!

2011. ápr. 16. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!