Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján dönti el a nőgyógyász hogy milyen fogamzásgátlót szedjek/szedhetek?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, szeretnék fogamzásgátlót feliratni.
Az lenne a kérdésem, hogy mit vesz ilyenkor figyelembe a nőgyógyász? Az gondolom hogy az életkoromat, meg hogy elég fejlett-e vagyok, meg talán a testsúlyt, meg ilyesmit..
De jobban az érdekelne hogy van-e viszgálat.. Olyan :S
Azt nem szeretném :(
2010. okt. 29. 17:02
1/7 anonim válasza:
Megvizsgálni mindenféleképp meg fog, azt sajnos nem kerülheted el. Általában vérvétel is van, de sokaktól hallottam már, hogy tőlük nem vettek vért. Nyugi, ha megvizsgál, gondolj arra, hogy neki csak egy vizsgálandó "beteg" vagy a sok közül!
2/7 anonim válasza:
Ja, nem teljesen a kérdésedre válaszoltam, bocsii. Na szóval ha nem vesz vért, akkor nem tudom mi alapján dönti el, de ha vesz akkor értelemszerűen onnan.
3/7 anonim válasza:
pl alkat, menstruáció rendszeressége. személyes igényeid, pl szebb bőr, nem túl magas ár... ilyesmi. vérvétel praktikus, vizsgálat meg évente egyszer erősen ajánlott. a saját érdekedben.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2010. okt. 31. 14:25
5/7 anonim válasza:
Amelyiknek minden egyes eladott doboza után megkapja a jutalékot meg a mauritiusi utat, azt fogja felírni, úgyhogy senkinek le legyenek illúziói a jóságos, alapos orvosokról.
6/7 anonim válasza:
kedves utolsó, szerintem keress egy kevésbé hebrencs orvost... a normális orvos nem az utat tartja szem előtt vagy a plusz lóvét, hanem az egészséged..
7/7 anonim válasza:
A normális orvos megvizsgál, mielőtt gyógyszert ad a kezedbe, de akkor is abból a 10 fajta közül fog választani, amelyiknek a gyártójától megkapja az utat meg a dellát, biza..
Nézzetek csak utána a gyógyszerbiznisznek, meg az orvoslátogatásnak, kedveseim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!