Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy…?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek már lassan fél éve. Szombat este, 3nappal a mensim után lefeküdtünk a barátommal, símán, óvszer nélkül. És másnap este, az óraátállítás miatt elfelejtettem, hogy egy órával hamarabb kell bevegyem a gyógyszert, így fél órával késöbb vettem be a szokottnál. Plusz szombat este kicsit ittam is alkoholt. Ma már a rendes időben, óraátállításnak megfelelően vettem be. Lehetek terhes? Van rá esély?2014. okt. 27. 18:22
1/4 anonim válasza:
Nincs, a fogamzásgátló bevételének pótlására 12 óráig van lehetőség általában. Te csak fél órát kértél vele. Az alkohol sem számít.
3/4 anonim válasza:
Fogamzásgátlót szedsz,ha rendesen szeded,nem lehetsz.
4/4 anonim válasza:
jajj, túl aggódod. elolvastad a betegtájékozatót? 12 órán belül ha beveszed, akkor még teljesen jól hat a gyógyszer. Az alkohol miatt meg csak akkor kell aggódnod ha hánysz, mikor akkor nem biztos hogy felszívódott a gyógyszer. Ez minden hányásos-hasmenéses dologra igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!