Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Úgy érzem, egyedül vagyok az...

Úgy érzem, egyedül vagyok az emberek között. Hogyan tovább…?

Figyelt kérdés

Nincs cél vagy motiváció, csak értelmetlenül tengődök az íztelen jelenemben, miközben tova siklik mellettem a világ. Már nem először érzem így, próbáltam tenni ellene. Másfél év alatt megismertem megannyi emberi szálat, de hiába. Le tudom kötni magam pillanat szülte hóbortokkal napokra, hetekre, de ez csak elfedi a problémát. Megakadtam valahol félúton a nihilizmus és az egzisztencializmus között. Nincs kiért vagy miért továbbmennem. De ne értsetek félre, nincsenek szuicid szándékaim és aligha lesznek. Viszont nem vagyok boldog, bár igazán szomorú sem. Valaki járt már így? S ha igen, mire jutott?

f/18

2014. jún. 12. 13:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. jún. 12. 13:13
 2/8 Bukor Peti ***** válasza:
még nem jártam így. ám nagyon jól fogalmazol. jah és nem szabad feladnod. meglátod minden jóra fog fordulni
2014. jún. 12. 13:16
 3/8 anonim ***** válasza:
haladj tovább, hogy megadd magadnak a lehetőséget, hogy motivációt találj, legyen a motiváló erő megtalálása a motivációd. Engem már kihúzott párszor ez a gondolkodás hasonló szituációkból.
2014. jún. 12. 13:18
 4/8 anonim ***** válasza:

fura, de én is pont ilyen vagyok. O.o

Nagyon jól megfogalmaztad!

/L

2014. jún. 12. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Velem is ez van,igen.Jártam már így.Mire jutottam?SEMMIRE.

18/l

2014. jún. 12. 14:23
 6/8 A kérdező kommentje:
És mennyire van hatással a hétköznapi hangulatotokra? Csak néha jön elő, vagy nap mint nap rá nyomja bélyegét az életetekre?
2014. jún. 12. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:

nálam mindennap jelen van

van,amikor nagyon durván egész nap

sokszor elnyomja valami esemény,"enyhíti" ezt az érzést

de utána visszajön :(

reggel ,meg mielőtt elalszok durvább

emiatt is alszok el nehezen :S

2014. jún. 12. 14:55
 8/8 A kérdező kommentje:
És voltál már úgy párkapcsolatban, hogy kölcsönösen szerelmesek voltatok? Akkor is jelen volt ez?
2014. jún. 12. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!