Hogyan ismerkednétek 'új' környezetben, egyedül?
Adott egy szituáció: nyáron hazautazom szülővárosomba és nincsenek már meg azok a haveri kapcsolatok mint egyetemi évek előtt. Ráadásul mivel elköltöztünk egy csendes tanyára, így otthon gyakran teljesen egyedül vagyok és borzasztó az a magány. Tavaly ugyanígy volt, de akkor legalább a munka lefoglalt, legalábbis ezzel áltatom magam, valójában akkor is boldogtalan voltam.
Szóval valahogy szert kellene tenni új ismeretségekre, haverokra, de inkább barátokra. Nehezíti a helyzetet, hogy nem iszok alkoholt, így sok körből kinéznek. Lassan egyébként ott tartok, hogy szégyellem magam érte. Munkahelyem lesz úgy néz ki, de nem számítok ott sok korombelire. Sportolni szoktam, de kimerül futásban és biciklizésben és mindkettőt a kietlen pusztaságban űzöm (még ha három is a magyar igazság és kétszer otthagyott a bicikli 15 km-re otthonról a semmi közepén).
A bátorsággal nagy gondom nincs egyébként, szoktam leszólítani utcán nőket és általában a randikat is sikerül összehozni. De nem csak kapcsolat céljából szeretnék ismerkedni, hanem társaság miatt is.
Kecskemétről lenne szó egyébként és ahogy panaszkodtak ismerősök, nem sok konkrét lehetőség van a városban a méretéhez képest.
Ötletek? (imádok olvasni, de könyvtárat légyszíves ne :) )
Kecskemét a kietlen pusztaság? Ótejóég.
Egyébként nagyon egyszerű, szeretsz biciklizni, Kecsón van egy elég nagy biciklis közösség, biztos vagyok benne, hogy fenn vannak facebook-on. Egyébként meg nincs egyszerűbb dolog, mint pl. egy országútissal megismerkedni, kimész egy olyan helyre ahol sokan gyakorolnak, megvársz egy szimpatikus embert, és beállsz a szélárnyékába, aztán meg ő a tiédbe. Valahol úgy is megálltok pihenni, akkor megdicséred a bringáját, és el is indult a beszélgetés.
Nem Kecskemét, mint írtam tanyán lakom :)
De az ötlet jó, köszönöm!
Én ismeretlen helyen piával bulikban ismerkedtem.
Ezen kívül passz. Ma (meg tegnap) le akartam szólítani egy csajt az ASDA-ban de betojtam hogy öszinte legyek. Eszem ágában sem volt randira hívni (van barátnöm), de néha jó lenne egy csajjal beszélgetni... A melóhelyen csak kanok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!