Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok! (20 felett) Ti ki...

Srácok! (20 felett) Ti ki szoktatok ülni valahová egyedül?

Figyelt kérdés
Pl Dunapart, Városliget, Margitsziget. Milyen céllal? csak úgy, vagy hogy ismerkedjetek? Lehet így ismerkerdni?
2014. jún. 8. 15:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Volt rá példa, kávézóba, vagy simán ki a szabadba. Nem tudom milyen céllal, azt soha nem várom, h majd odajön valami csaj és leül mellém. Én meg ha csajozni akarok ahhoz nem kell elmennem sehová egyedül, bármikor leszólítok valakit ha annyira megnyerő az illető.
2014. jún. 8. 15:02
 2/10 anonim ***** válasza:

Előfordult már, de leginkább szép idő volt és inkább a szabadban tanultam. Nyitott vagyok az ismerkedésre, de nagyon meglepődtem volna, ha bárki is leül mellém.

Lehet így ismerkedni szerepcsere után.

2014. jún. 8. 15:03
 3/10 anonim ***** válasza:
én városligeti dombra szoktam néha kiülni, amikor semmi dolgom. egy kis cigi meg nézelődés néha jót tesz
2014. jún. 8. 15:03
 4/10 anonim ***** válasza:

3#

Ja, a cigi az jót tesz néha, bár nem tudom mikor :D

2014. jún. 8. 15:05
 5/10 anonim ***** válasza:
hát bármikor :D ha jó kedved van, vagy ha rosz... :D mindig
2014. jún. 8. 15:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Néha ki szoktam igen. Például Margitszigetre tanulni. Vagy ha írok valamit, vagy hobbi projekten dolgozom, akkor néha beülök laptoppal egy kávézóba
2014. jún. 8. 15:07
 7/10 anonim ***** válasza:
igen, reggelente a fürdőben ülök 5-10 percet :DDDD
2014. jún. 8. 15:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem igazán, inkább a barátokkal járok ki.
2014. jún. 8. 15:36
 9/10 anonim ***** válasza:
jól esik néha átmenni "offline"-ba, full kikapcsolsz. egy sört megiszol/cigizel/pöfékelsz tökmindegy. nálam még a futás is ilyen, hogy teljesen megnyugtat, ellazulok. Viszont volt már rá példa, hogy futás közben "ismerkedtem" belga lányokkal :D
2014. jún. 8. 15:45
 10/10 anonim ***** válasza:
A WC-n
2014. jún. 8. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!